Moteris pasakojo, kad savo gimtadienio proga ji ruošia staigmena bičiuliams. „Su vyru intensyviai planuojame vakarėlį, per kurį žadame padaryti siurprizą draugams. Mums irgi džiaugsmas. Smagu kartu su draugais praleisti laiką. Mes juos kviečiame į pobūvį, bet jie nežino nei kur, nei kaip viskas vyks“, – sakė sukaktį mininti žinoma moteris.

Ji atskleidė, kad gimtadienio pokylis įvyks savaitgalį, todėl daugiau dovanų dar reikės palaukti. Tačiau vyras Adomas dovana įteikti jau spėjo. „Vyras mane labai mėgsta puošti papuošalais. Tad nuo vyro įvairiomis progomos gaunu jų“, – pasakojo I. Norkūnienė.

Ieva pasakojo turinti ir tam tikrų gimtadienio tradicijų – šią dieną visada pasveikina savo tėvus. „Turėdama savo dukrą pati suprantu, kad tėvams tai galbūt didesnė šventė“, – sakė ji.

Gimtadienio dieną choreografė praleis su drauge SPA salone, mėgausis grožio procedūromis ir vandens teikiamais malonumais. Moteris tokią dovaną įteikė pati sau.

„Laikausi tradicijos gimtadienio šią dieną nešvęsti. Dar žinau tokį prietarą, kad gimtadienio dieną žmogus nieko neturi prašyti iš kitų, jis turi būti nuolankus ir viską turi padaryti paprašytas“, – kalbėjo moteris.

Kaip sakė pašnekovė, senų močiučių išmintis sako, kad per gimtadienį dieną reikia neišsišokti, o būti nuolankiu ir bus laimingi visi metai.

Savaitgalį moters laukia du gimtadienio pobūviai – vienas bus skirtas draugams, kitas artimiesiems.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)