Į klausimą, ar turi savo penkmečio ar dešimtmečio planą, M. Petruškevičius atsakė nesvarstęs: „Manau, kad ir taip jau esu daug nuveikęs. Aišku, gal kitiems atrodo, kad nieko nenuveikiau, bet esu savimi patenkintas, o toliau žiūrėsime“.

Savo karjerą kaip floristas pradėjęs Mantas kelerius metus garsėjo kaip stilistas ir prisidėjo prie daugelio televizijos projektų, taip pat puošė garsiausias Lietuvos damas, tačiau neseniai jis vėl grįžo į gėlių pasaulį. „Šiemet ketinu pagaliau atidaryti savo butiką, nors daug kas gyvenime yra sudėtinga ir pasitinka daug kliūčių, bet tikiuosi, kad tai įgyvendinsiu, – šyptelėjo ateities planus atskleidęs floristas. – Esu perfekcionistas, tad tai sudėtinga, bet, kaip sakoma, gyvenu dėl savo svajonių ir siekiu jas įgyvendinti.“

Pasidomėjus, ar gimtadienio proga Mantas pats sau pasidovanos ką nors ypatingo, jo atsakyme vėl nuskambėjo išsvajotasis butikas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)