Šie žodžiai bei fotosesijos nuotraukos nugulė į V. Poderytės-Bernatavičės socialinių tinklų paskyras.

Įrašais moteris leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„Išaušo 33-ioji gyvenime lapkričio 18-oji.

Ar norėčiau dabar būti kokių 20-ies? Vieną vertus, taip – tas pradžios jaudulys, visas ribas perlipantis maksimalizmas, nustygti neleidžiantys dideli tikslai ir mintis, kad viskas viskas neaprėpiamai prieš akis, kad viskas yra įmanoma bei pasiekiama buvo išgyvenimo verti pojūčiai. Ačiū tėvams ir Dievui, kad apdovanojo mane veržlia dvasia, kuri, tikiu, ir sulaukus pensijos neleis nuobodžiauti.

Kita vertus, ne – tiesiog tingėčiau vėl iš pradžių visko siekti, statyti ir taškytis, nes šiandien esu labai laiminga ten, kur esu ir tokia, kokia esu, o tai ką, turiu išmokau vertinti bei džiaugtis, o ne priimti kaip savaime suprantamą duotybę.

Nenoriu atrodyti nei jaunesnė, nei vyresnė – noriu atrodyti bei, kas be ko, jaustis laiminga, laisva ir rami tame skaičiuje ir taške, kokiame ir esu. Todėl nesileidau ir nesileidžiu į veidą jokių injekcijų, tačiau „leidžiuos“ į galvą, sielą ir širdį tai, kas geriausia – naujas patirtis, gerų knygų ir dar geresnių žmonių išmintį, jaudinančius iššūkius, vertingas gyvenimo pamokas.

Už vidinę laisvę, prabangiąją ramybę ir galimybę džiaugtis buvimu šiandien bei čia! Viskuo tuo šiandien galiu leisti sau mėgautis“, – šeštadienį rašė V. Poderytė-Bernatavičė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją