Įspūdžių pilno vakaro akimirkomis žinoma nuomonės formuotoja pasidalijo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje.

Pirmiausia sekėjai pastebėjo nepaprasto grožio moters aprangą – itin seksualią suknelę, prie kurios priderino ne tik šukuoseną, bet ir batelius su rankine.

Šis įvaizdis ir moters pasirinkimas sulaukė pačių gražiausių komentarų. Tiesa, buvo ir tų, kuriems nepatiko apranga, tačiau V. Siegel jiems netrukus pateikė atsaką.

„Ir nesvarbu, ar tu 2, 3, 4 vaikų mama, ar tau 18, ar tau 50, tai visiškai neturi reikšmes. Išmokite gyventi taip, kaip norite, atrodyti taip, kaip norite jūs, o ne kiti! Gyvenkime laisvai!“ – atkirto verslininkė.


Su šiuo įvaizdžiu V. Siegel linksminosi kabareto tema surengtame gimtadienio vakarėlyje. Jis vyko populiariame restorane „Bizza“, į kurį atvyko moters artimiausi bičiuliai ir šeimos nariai.

Čia atvykusių laukė gardus maistas, tranki muzika ir tikros kabareto šokėjos. Be to, linksmybės greitai nesibaigė, mat verslininkės pasveikinti atvyko ir dainininkas Donatas Montvydas.

Jis užkūrė siautulingą vakarėlį, kuris panašu, kad V. Siegel įsimins dar ilgai.

Tiesa, prie moters vakaro įvaizdžio pasidarbavo tikra profesionalų komanda. Jai šukuoseną kūrė Anželika Woijc, prie jos nepaprastos aprangos „Molci“, o prie viso įgyvendinimo prisidėjo renginių organizatorė „Balti lapai“ Sandra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)