Šiuo metu M. Daikerytė kartu su širdies draugu Justu atostogauja Kretoje. Šioje nuostabaus grožio šalyje mergina paminėjo ir savo gimtadienį.

Svarbios dienos proga nuomonės formuotoja pasipuošė dailią figūrą išryškinusia, blizgaus audinio, ruda suknele. Savo vakaro įvaizdį ji užbaigė minimalistine apyranke ir sidabrinės spalvos aukštakulniais.

„Ačiū visiems už sveikinimus ir gražius linkėjimus. Jau daug metų esate dalis mano kasdienybės ir gyvenimo. Esu laiminga ir dėkinga, kad mano misija yra kažką įkvėpti ir tai motyvuoja mane būti geriausia savo versija“, – šalia nuotraukos, kuria pasidalino su savo sekėjais, rašė M. Daikerytė.

Po šiomis akimirkomis mergina sulaukė daugybės sveikinimų. Gražius žodžius jai rašė ne tik pažįstami, bet ir bičiuliai.

„Sveikinimai gimtadienio proga“, „Sveikinimai, mieloji, gražioji, talentingoji“, „Didžiausi sveikinimai! Linkiu visko ko geriausio!“ – rašė M. Daikerytės sekėjai.

Delfi anksčiau M. Daikerytė pasakojo, kad labai mėgsta švęsti gimtadienius, tai, anot jos, yra graži šventė, visų pirma dėl to, jog gali suburti žmones, kurie mergina yra svarbūs ir mylimi.

„Kadangi esu užimtas žmogus, draugus pamatau tikrai gerokai rečiau nei įprasta, todėl gimtadienis tampa viena iš tų dienų, kai galiu suburti savo bičiulius. Man tai – labai ypatinga šventė“, – šypsojosi M. Daikerytė.

Prieš metus mergina Delfi pasakojo, kad jaučiasi jau nemažai nuveikusi, o daugelis tikslų, kurie buvo susiję su karjera – įgyvendinti.

„Esu tas žmogus, kuris dar nespėjus pasiekti vieno tikslą, užsibrėžiu kitą. O karjeros srityje, viskas yra ganėtinai aišku, liko tik keletas neįgyvendintų dalykų, susijusių su asmeniniu gyvenimu. juokiuosi, kad šioje vietoje dar yra neužpildytų stalčiukų ir vietos vaizduotei. Aš sau irgi to palinkėsiu – orientuotis ne tik į karjerą, bet ir savo asmeninę laimę, meilę, žmones, kurie supa.

Apskritai, kuo toliau, tuo labiau pajaučiu, kad mane supa nuoširdesni, man atviresni, mane labiau mylintys žmonės. Man tai didžiausia dovana, labai džiaugiuosi, kad pavyko suorganizuoti šventę, tiek svečiai tiek aš buvome be galo laimingi ir viskas pavyko sklandžiau nei tikėjausi tik draugų dėka“, – sakė pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)