„Užsiimu sportu, sveikai maitinuosi, lankau masažus ir per mėnesi po 2 kilogramus nukrenta, nedarant organizmui šoko“, – pasakojo Donalda.

D. Meiželytė sako, kad per metus ji numetė net 17 kilogramų – praėjusią vasarą ji svėrė 92 kilogramus, o štai dabar – vos 75!

Anot atlikėjos, efektyvaus lieknėjimo paslaptis paprasta – ji žiūri, ką deda į burną, stengiasi nevalgyti vakarais ir daug juda.

„Labai daug vaikštau. Per Kalėdas gavau pedometrą ir pėdinu! Jei važiuoju visuomeniniu transportu, tačiau visada išlipu stotele anksčiau“, – pasakojo D. Meiželytė

Sakoma, vienas lauke ne karys. Tad sunkiomis akimirkomis Donaldos atrama – dvidešimtmetė dukra, kuri taip pat laikosi sveikos gyvensenos principų.

„Mūsų šaldytuve nėra jokios duonos, jokios bulkos, jokio majonezo, jokių pieno produktų, išskyrus varškę ir natūralų jogurtą“, – sakė Donalda ir nusijuokė, kad jos su dukra parduotuvėje tik solidariai paglosto didelį majonezo indelį, tačiau į pirkinių krepšelį jo tikrai nededa.

Donalda sako esanti labai patenkinta savo pokyčiais, tačiau lieknėjant lazdos stengiasi neperlenkti.

„Man vis sako: tu tik atsargiai, jei numesi dar daugiau, raukšlės išlys! Tai dabar ir prisižiūriu, balansuoju“, – juokėsi atlikėja.

D. Meiželytės išvaizdos pokyčiai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)