Pasak renginio organizatorių, tokiu būdu sustiprėja skonio pojūčiai, atsiskleidžia prekybos centre parduodamų produktų skonio gama.

Maisto asortimentą išbandė Baiba Skurstenė, Urtė Šilagalytė, Rūta Lukoševičiūtė, Elena Puidokaitė, Paulius Skučas.

Renginyje su sutuoktiniu pasirodė ir maisto kritikė, verslininkė Alesia Mačiulis. Moteris visą savaitę kas dieną maistui skiria vos 10 litų. Už tiek ji turi ne tik pati pavalgyti, bet ir pamaitinti savo vyrą Romualdą Mačiulį.

DELFI kalbinta moteris sakė, kad neturėdama laisvo laiko kartais perka maistą prekybos centre. Tiesa, verslininkė renkasi ne mišraines su majonezu, o salotas su aliejumi. Renginio viešnia taip pat sakė mėgstanti silkę su morkomis ir pomidorais.

Paklausta, kaip sekasi išgyventi maistui skiriant vos 10 litų, moteris patikino kol kas su problemomis nesusidurianti. "Mano darbas yra lankytis restoranuose ir aprašyti savo įspūdžius. Tad pavalgau dirbdama. Labai mėgstu gaminti, už 10 litų tikrai galima kažką sau ir vyrui pasidaryti valgyti", - kalbėjo moteris.

Degustacinės vakarienės akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)