Aktorė Hayden Panettiere (25) pirmagimio laukiasi su sužadėtiniu Vladimiru Klyčko. Pora savo kūdikiui nori suteikti tokį vardą, kuris būtų ir amerikietiškas, ir ukrainietiškas! Užsienio žiniasklaidai moteris prisipažino, kad laukiasi mergaitės, ir pajuokavo, kad nekantrauja, kada galės eiti kartu apsipirkti.

Aktorė Milla Jovovich (38) laukiasi antros atžalos. Šešiametę dukrą su vyru Paulu W.S.Andersonu auginanti pora džiugia naujiena apie nėštumą pasidalijo rugpjūtį socialiniame tinkle „Facebook“! „Negaliu patikėti, kad nėštumas ir zombių žudymas gali taip puikiai derėti“, – gerbėjams rašė Milla, nes maždaug tiek laiko, kiek dar truks nėštumas, Paulas dirbs prie paskutinių filmo „Absoliutus blogis“ kadrų.

Nicole Trunfio (28), net būdama 7-ą mėnesį nėščia, nesigėdija demonstruoti nėštukės pilvo. Moteris pirmagimio laukiasi kartu su gyvenimo draugu bliuzo atlikėju Gary Clarku jaunesniuoju. Vos pranešusi apie nėštumą ji neslėpė džiaugsmo ir tikino, kad jau seniai yra pasiruošusi naujam gyvenimo etapui – motinystei. Beje, įdomus nėštukės pomėgis – po miestą vaikščioti basai. Kartą užsienio žiniasklaidai dainininkė

cc (37) prasitarė, kad nori visos futbolo komandos, t. y. aštuonių arba devynių vaikų. Iki jos plano – dar toli. Šiuo metu su futbolininku Gerard'u Piqué ji laukiasi antro vaiko. Šiuolaikiška atlikėja naujiena apie šeimos pagausėjimą su gerbėjais pasidalijo socialiniame tinkle „Facebook“.

Daugiau garsių nėštukių nuotraukų rasite naujausiame žurnalo MIESTE.lt numeryje arba čia.