Neseniai L. Moss dalyvavo žurnalo fotosesijoje, o gerbėjus suglumino labai unikalus jos stiliaus pasirinkimas.

19-os metų K. Moss dukra pirmadienį socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo neįprasta savo nuotrauka, kurioje užfiksuoti jos raudoni kojų nagai.

Fotosesijai su žurnalu „Perfect Magazine“, išleistame rugsėjo mėnesio numeryje, ji puošėsi smailių ir ilgų kojų nagų pedikiūru.

Kate Moss dukros nuotrauka

Tačiau jos šimtai tūkstančių „Instagram“ sekėjų liko suglumę dėl tokio pasirinkimo ir suabejojo, ar ji apskritai geba apsimauti kojines.

Vienas žmogus juokavo: „Kaip tada mūvėti kojines su tais nagais“.

Kitas pridūrė: „Ar ji gali užsidėti uždarus batus?“.

Dar kiti gerbėjai šmaikštavo, kad jos kojų nagai primena plėšrias gyvūnų letenas ir gali būti naudojami tarsi ginklas, nes jie atrodo labai aštrūs.

Vienas vartotojas pakomentavo: „Įsivaizduokite, kaip nuo jų mirštate“.

Tuo tarpu kitas pridūrė: „Tie kojų nagai velniškai pjauna žmones“.

Kate Moss su dukra

Tiesa, ilgi akriliniai nagai, nors ir atrodo neįprastai, šou verslo pasaulyje jau seniai tapo tendencija, o daugelis įžymybių, įskaitant Rihanna, Khloe Kardashian, Dua Lipa ar Kylie Jenner, taip pat buvo išbandę tokį įvaizdį.

L. Moss modeliu pradėjo dirbti prieš penkerius metus, kai debiutavo ant podiumo Miu Miu mados šou.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)