Mergina teigia, jog sportas jai būtinas kaip maistas ir vanduo – to jai reikia kiekvieną mielą dieną. „Sportas labai svarbi mano gyvenimo dalis. Man to reikia kasdieną, nes aktyvi fizinė veikla kelia nuotaiką, geriau jaučiuosi, lengviau susikaupti ant scenos“, - teigia atlikėja.

Dažniausiai E. Goulding renkasi bokso, gimnastikos ir kovos menų kokteilį bei tiesiog dievina jogą. Reiktų pasirinkti vieną konkrečią sporto formą, tai neabejotinai būtų būtent joga, teigia mergina.

„Didžiausią džiaugsmą man teikia būtent joga. Žmonės nesupranta, jog egzistuoja toks stiprus narkotikas –ir toks natūralus“, - apie jogą sakė dainininkė, kuri mėgsta ir bėgioti mylimame Londone, tik ne visada tam randa laiko.

„Kai bėgu, nejaučiu jokių emocijų, tai man ir patinka. Tiesiog būnu čia ir dabar“, -teigia mergina.

„Laikui bėgant, išmokau išskirti man svarbiausius prioritetus – vienas iš jų yra pagarba savo kūnui, todėl stengiuosi tai ir daryti“, - konstatuoja dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)