Kalbama, „Vogue“ modelis Liberty Ross, praėjusią savaitę paaiškėjus apie Ruperto Sanderso romaną su pagrindinio vaidmens atlikėja Kristen Stewart, uždraudė savo sutuoktiniui kurti „Snieguolės ir medžiotojo“ („Snow White And The Huntsman“) tęsinį.

Nors ir neaišku, kada šis romanas prasidėjo, Kristen ir Ruperto draugystė užsimezgė minėtos juostos filmavimo aikštelėje, kurioje jie pernai kartu praleido keletą mėnesių.

33 metų Liberty už režisieriaus ištekėjusi jau dešimtmetį, abu jie augina du vaikus. Manoma, kad moteris pasirengusi atleisti savo vyrui. Vis dėlto, dėl suprantamų priežasčių, ji nenori, jog Rupertas „kada nors vėl dirbtų su Kristen“.

Šaltinis iš jos aplinkos pasakoja: „Liberty nedviprasmiškai leido suprasti, kad Rupertas negalės režisuoti „Snieguolės ir medžiotojo“ tęsinio. Juodu bando susitvarkyti su tuo, kas įvyko, ir tai yra viena iš sąlygų. Ji tiesiog nenori, kad jis dar kada nors dirbtų su Kristen“.
Studija „Universal“ svarsto apie galimybę kurti šio filmo tęsinį. Vis dėlto, jeigu K. Stewart sugrįš į filmavimo aikštelę, R. Sanderso čia nebus.

Šaltinis pasakojo toliau: „Žinoma, Rupertas dėl to nusiminė, kadangi „Snieguolė ir medžiotojas“ buvo jo režisūrinis debiutas ir po keleto palankių recenzijų jis svarstė galimybę pratęsti šį darbą. Vis dėlto, jis supranta, jog jo veiksmai buvo neatleistini, todėl šįkart jam teks paklausyti žmonos“.

Panašu, kad kuriant juostos tęsinį „Universal“ pasirinktų K. Stewart, o ne R. Sandersą. „Kristen, kaip pagrindinio vaidmens atlikėjai, teikiama pirmenybė Ruperto atžvilgiu ir „Universal“ tiesiog susiras kitą režisierių“, - toliau pasakoja šaltinis.

„Be to, kai Rupertas pasirašė sutartį dėl „Snieguolės ir medžiotojo“, nežinojo gausiantis galimybę kurti tęsinį. Jo sutartis su „Universal“ galiojo tik vienam filmui. Tebuvo žodinis susitarimas apie galimybę kurti tęsinį, nieko pasirašyta nebuvo“.

Paaiškėjus režisieriaus ir aktorės romanui, abu atsiprašė savo antrųjų pusių ir visų artimųjų. Vis dėlto, K. Stewart mylimojo Roberto Pattinsono širdies tai nesuminkštino – aktorės žodžius jis pavadino „visiškai nepriimtinais“. Dabar jau pranešama, kad pora vėl atnaujino bendravimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)