Gerbėjai suglumo dėl vienos scenos, kurioje „Oskarą“ anksčiau pelniusi aktorė (56 m.) kalba perdėtai papūtusi lūpas. Toje scenoje M. Obamą vadinanti V. Davis kalba su vyru Baracku Obama (kurį vaidina O-T Fagbenle‘as).

Socialiniuose tinklalapiuose pasipylė komentarai. „Kaip Violai Davis leido būti šitaip papūtus lūpas. Tai keista, blaško dėmesį“, – rašė vienas tviterio vartotojas.

Serialo "The First Lady" stopkadras

Kitas pakomentavo: „Nejau niekas nepasakė Violai liautis, kad ir ką ji darė su burna?“

„Viola galėjo tiesiog vaidinti ir pakeisti balso toną, užuot išdarinėjusi keistas grimasas su lūpomis“, – rašė viena vartotoja.

„Visiškai nebūtina šitaip atstatyti lūpų. Kai žiūriu į ją, nematau Michelle, matau tik pirmosios damos dantis“, – pakomentavo dar vienas. Kitas antrino: „Visą seriją žiūrėjau į Violos burną.“

Kitas žmogus parašė: „Man patinka Viola Davis, bet negaliu rimtai traktuoti jos vaidybos seriale. Atstatytos lūpos atrodo lyg satyra, ji tikrai galėjo šito nedaryti. Michelle taip neatrodo ir taip nedaro. Įprastai man patinka Violos Davis vaidyba, bet, po perkūnais, kodėl ji šitaip papūtusi lūpas? Atrodo tarsi parodija“, – piktinosi vartotojas.

Serialo "The First Lady" stopkadras

Seriale rodomos trys JAV pirmosios damos iš skirtingų dešimtmečių – M. Obama, Franklin D. Roosevelt ir Gerald Ford.

Eleanor Roosevelt vaidina Gillian Anderson, o Betty Ford – Michelle Pfeiffer.

Praėjusią savaitę interviu „Vanity Fair“ V. Davis pasakojo, kaip išmoko kalbėti M. Obamos maniera – ji daugybę kartų klausėsi tinklalaidžių, žiūrėjo filmuotą medžiagą, kad išmoktų jos gestų, perskaitė memuarus „Mano istorija“, netgi bendravo su M. Obama.

V. Davis pasakojo: „Ji man sakė: „Nesu piktas žmogus.“ Todėl savo vaidyba norėjau ją apsaugoti, pagerbti, kad žmonės nelaikytų juodaodžių moterų piktomis ir priešiškomis. Michelle Obama buvo pirmoji moteris Baltuosiuose rūmuose, ją laikė pikta, priešiška, vyriška, nemoteriška. Pirmoji dama visada stebima lyg pro padidinamąjį stiklą.“

Serialo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją