Kaip praneša jetsetter.ua, keletą kartų atsirado problemų, dėl kurių V. Serdiučka galėjo neatvykti į koncerto vietą. Visų pirma, lėktuvas kurį laiką negalėjo nutūpti dėl perpildyto oro uosto, o paskui subjuro oras.

Ėmė žaibuoti ir griaudėti, prasidėjo liūtis, rašo unian.net. Atsižvelgiant į oro sąlygas, buvo priimtas sprendimas skubiai leistis kitame oro uoste avariniu būdu. Tada V. Serdiučka su savo komanda į galutinį kelionės tikslą išvyko automobiliu.

Visgi dainininkui teko ilgai laukti bagažo, nes jį pradėjo atidavinėti tik pagerėjus oro sąlygoms, todėl V. Serdiučka į koncertą pavėlavo valandą, tačiau tai nesutrukdė surengti grandiozinį šou ir pakelti susirinkusiųjų nuotaiką.

„Žiūrovai kantriai laukė, bet buvo verta – Verka ir mama scenoje užkūrė tikrą pirtį. Kartu su atlikėjais dainavo, šoko ir žinoma kryptimi Vladimirą Putiną siuntė absoliučiai visi, netgi Edas Steinbergas – Madonnos bičiulis ir jos ankstyvųjų vaizdo klipų režisierius“, – teigiama V. Serdiučkos instagramo paskyroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)