30 metų princas jau seniau sakė, kad yra pasirengęs kurti šeimą. Remiantis naujausiais duomenimis, panašu, kad tai gali įvykti jau labai greitai.

„Jie vėl artimai bendrauja nuo kovo. Džiugią žinią norėjo kuo ilgiau nuslėpti nuo visuomenės, norėjo privatumo. Jie dar niekada nebuvo tokie laimingi, Cressida teigia, kad Harry – jos gyvenimo meilė“, – „OK“ žurnalui teigia porai artimas šaltinis.

Iki išsiskyrimo 2014 metų balandį Harry ir Cressida draugavo dvejus metus. Rugsėjį porelė vėl pastebėta kartu. Panašu, kad išsiskyrimas jiems abiems buvo į naudą.

„Jie turėjo laiko pagalvoti. Cressida teigia, kad Harry jai idealiai tinka. Tam suvokti prireikė laiko, bet dabar nebeliko jokių abejonių“, – tvirtina šaltinis.

Bėda ta, kad Cressida, pradedanti aktorė, ne itin patinka karalienei Elžbietai II.

„Karalienei ne itin patinka Cressidos karjeros ambicijos, nes princesėms tenka daug karališkųjų pareigų, jos turėtų būti pagrindinis prioritetas. Nepaisant to, ji palaimino šias sužadėtuves, nes nori, kad Harry pagaliau sukurtų šeimą“, – paaiškino šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)