Bene didžiausiais dabartinis ukrainiečių moterų susižavėjimo objektas, kurio įrašai socialinėje erdvėje ir interviu nuramina ir įkvepia tikėjimą greita pergale, paspėliojo, už ką jį taip myli moterys.

„Nežinau, reikia klausti pačių moterų. Bet turiu tokį spėjimą. Galbūt todėl, kad aš pats myliu moteris, o jos man atsako tuo pačiu. Greičiausiai taip ir yra“, – į klausimą atsakė politikas.

Oleksijus taip pat atskleidė, kad savo pikantiškas nuotraukas siunčia tik žmonai ir niekada nėra sutikęs užsiimti seksu už pinigus ir to nedarytų net ir už didelę sumą.

Priminsime, kad O. Arestovičius yra vedęs Anastasiją Gribanovą. Jiedu augina du vaikus – dukrą Veroniką ir sūnų Aleksandrą. Iš pirmosios santuokos vyras turi dukrą Aelitą.

Įtampos dėl karo kankinama ukrainiečių dainininkė Olia Poliakova atskleidė paslaptį, kad O. Arestovičiaus kalbos jai padeda užmigti.

Naujienų agentūra UNIAN anksčiau yra skelbusi, kad ukrainiečių moterų numylėtinis O. Arestovičius parodė piešinį, kuriame jį pagal savo įsivaizdavimą nupaišė jo mažasis sūnelis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)