„Žalgirio“ arena atkreipė dėmesį dėl viešoje erdvėje pasirodžiusios informacijos apie dainininkės LP galimą santykį su šalimi-agresore.

„Šiuo metu aiškinamės situaciją su koncerto organizatoriais ir, informacijai pasitvirtinus, esame pasiruošę atšaukti suplanuotą atlikėjos koncertą „Žalgirio“ arenoje. Daugiau informacijos ir komentarų pateiksime artimiausiu metu“, – rašoma arenos feisbuko paskyroje.

Atlikėja į instagramą įkėlė vaizdo įrašą, kuriame pozuoja vilkėdama Rusijos atributika puoštą džemperį. Taip pat ji dalijasi gerbėjos ranka rašytu laišku (jame nurodyta data - per karo Ukrainoje metines), kuriame rusė Olga pasakoja: „Tai yra džemperis, kurį užsakiau kaip mūsų klubo dovaną jūsų turui 2020, kuris taip ir neįvyko. Kas žino… gyvenimas dabar nebe toks pats, koks buvo. Tačiau, ačiū Dievui, meilė gyvena ilgiau. Negaliu dar ilgiau laikyti šio džemperio savo rūsyje. Manau, kad jūs privalote pagaliau jį turėti. Tegu jis apgaubia jus šiluma“.

Dainininkės LP įrašas Instagram
Dainininkės LP įrašas Instagram
Dainininkės LP įrašas Instagram

Koncertas Rusijoje turėjo vykti 2022 metais, rugsėjo 26 dieną. Tokia informacija yra ir Rusijos bilietų platintojo puslapyje.

Maskvoje įvyko LP koncertas

Praėjus kiek laiko atlikėja pašalino nuotraukas ir pasidalijo vaizdo įrašu iš Kopenhagos, kuriame į kamerą teigia, jog myli visus savo gerbėjus, visame pasaulyje ir kad nekantrauja pasirodyti Baltijos šalyse, tačiau nė žodžiu neužsiminė apie tai, jog galėjo suklysti paremdama teroristinę Rusiją savo nuotraukomis bei veiksmais.

„Labas ir linkėjimai iš Kopenhagos, Danijos. Aš labai didžiuojuosi ir esu dėkinga visiems savo gerbėjams, visame pasaulyje. Žinau, kad yra daug Ukrainos pabėgėlių Baltijos šalyse, noriu pasakyti ukrainiečiams gerbėjams, kaip labai jus palaikau, myliu. Nekantrauju jus netrukus pasimatyti, ačiū už palaikymą, iki!“ – vaizdo įraše sako LP.

Organizatoriai neplanuoja atšaukti koncerto

Didžiulės pasipiktinimo bangos sulaukusios atlikėjos LP koncertas atšauktas nebus, kiek vėliau pranešė organizatoriai.

„Vakar naktį socialinėje medijoje pasirodžius nevienareikšmiškam dainininkės LP vaizdo įrašui, nedelsiant kreipėmės į atlikėjos vadybą su prašymu skubiai paaiškinti situaciją. Norime pabrėžti, kad koncertų organizatorius „Medusa Concert“ griežtai smerkia Rusijos agresiją ir visada palaikė, palaiko ir palaikys Ukrainą. Visi mūsų agentūros darbuotojai, lygiai taip pat kaip ir visa Lietuva, visa širdimi yra su karo niokojama šalimi ir jos didvyriais, tad internete pasirodęs vaizdo įrašas mus suglumino ir supykdė ne mažiau nei kitus Lietuvos žmones.

Dovana, kuria LP buvo apsivilkusi savo storiuose, atlikėjai buvo įteikta susitikimo su gerbėjais metu. Mes manome, kad tai buvo atvira šalies agresorės gerbėjų provokacija, nes pagauta emocijų po koncerto ir dalindamasi vaizdo įrašu, amerikietė net nepagalvojo, kad atviruko data sutampa su karo Ukrainoje metinėmis.

Atlikėja LP turi šimtus tūkstančių gerbėjų visame pasaulyje. Po pokalbių su artistės vadyba, paaiškėjo, kad atlikėja labai gailisi dėl tokio savo neapdairumo ir apgailėstauja, kad net nepagalvojus, galėjo įžeisti tiek daug žmonių. Ypač turint omeny, jog LP visada garsėjo nuoširdumu, jausmingumu, empatija ir besąlygiška meile visiems. Dainininkė niekada nepalaikė šalies agresorės ir visa širdimi palaiko ukrainiečius. Tą ji ir pasakė savo video, kuris buvo įkeltas šiąnakt, suvokus savo klaidą.

Todėl kartu su dainininke Laura Pergolizzi (LP), koncerto organizatorius „Medusa Concert“ nuoširdžiai atsiprašo visų už akivaizdžią artistės klaidą ir linki Ukrainai pergalės!“ – komentavo renginio organizatoriai.

LP koncertas planuojamas kovo 4 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje.

LP arba Laura Pergolizzi savo pasaulinio turo metu LP pristato naujausią, jau septintąjį studijinį albumą „Love Lines“ ir vasario – kovo mėn. ji planuoja surengti 24 koncertus 16-oje šalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)