„Visiems labai dėkoju už palaikymą. Man tai labai svarbu. Kol kas planuoju auginti sūnų“, – sakė dainininkė.

Neseniai Rusijos žiniasklaidoje pasirodė informacija, kad Platonas ne pagal metus išsivystęs vaikas ir daro didelę pažangą. Ž. Friskė nepanoro komentuoti šios situacijos: „Jūs neskaitykite interneto, ten labai dažnai rašo netiesą. Tačiau vistiek dėkoju jums už šiltus žodžius, už palaikymą“, – sakė dainininkė.

Ž. Friskė taip pat pareiškė, kad neketina slėptis nuo visuomenės, tačiau kol kas nežino, kur ir kada įvyks ilgai lauktas jos pasirodymas viešumoje.

Apie keturiasdešimtmetės Rusijos dainininkės ligą sužinota šių metų sausio pabaigoje. Iš pradžių moteris gydėsi vienoje Niujorko klinikoje. Vėliau gydymas buvo tęsiamas Los Andžele, kur po nanovakcinos ji ėmė sveikti. Neseniai dainininkė gydėsi reabilitacijos klinikoje Baltijos šalyse, paskui išvyko į Kiniją, kur sukurtas stebuklingas vėžio ląsteles veikiantis aparatas. Spalio pabaigoje Ž. Friskė grįžo į Rusiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)