46 metų balerina socialiniuose tinkluose rašo, kad jos širdies draugui Sergejui santykiuose buvo reikalinga tik euforija. Tai ji suprato grįžusi iš atostogų Maldyvų salose. Kol A. Voločkova gedi taip staiga užgesusios meilės, jos buvęs mylimasis pateikė ir savą įvykių versiją.

Sergejus Kuznecovas, kuris ieškomas dėl savo galimo vaidmens viename teroristiniame išpuolyje Ukrainoje, socialiniuose tinkluose taip pat papasakojo, kas nutiko.

„Dėl to, ar išsiskyrėme su Nastia, ar ne... Taip, mes išsiskyrėme. Dar vakar jai apie tai parašiau. Tik noriu pasakyti, kad tas žmogus padarė dalykų, dėl kurių aš jai neatleisiu. Todėl ir pranešiau, kad skiriamės. O šiandien pamačiau auką vaidinantį žmogų“, – teigė S. Kuznecovas.

Kas konkrečiai nutiko Sergejaus ir Anastasijos santykiuose, lieka paslaptis. Tik S. Kuznecovas tikina: jeigu A. Voločkova būtų normalus žmogus, tai atsiprašytų arba paprasčiausiai nepraleistų progos tiesiog patylėti. „O vaidinti auką – tiesiog juokinga“, – teigia jis.

Priminsime, kad su S. Kuznecovu balerina susipažino prieš naujus metus filmuojant laidą „Susituokime!“. Nors garsi moteris ir padėjo nuotakai susirasti jaunikį, jai ir pačiai į akį krito žavus vyras, tad pasiūlė susitikti po laidos.

Po pasimatymo kavinėje nepraėjus nė kelioms savaitėms, pora jau atostogavo Maldyvuose (iš balerinos pinigų) ir ėmė vis dažniau kalbėti apie bendrą ateitį.

Netrukus sužadėtiniais greitai tapusios poros idilė griuvo kaip kortų namelis. Apie balerinos išrinktąjį pradėjo sklisti įvairios kalbos – paaiškėjo, kad jis teistas, taip pat paskelbta jo paieška.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)