Praeitą savaitę 39 gimtadienį šventęs princas Harry kalboje nieko mielo apie savo sutuoktinę nepasakė, nors visuotinai ir buvo tikimasi, kad jis tą padarys. Panašu, kad šį kartą jis nusprendė išlikti profesionalus ir į asmeniškumus nesileisti, didžiausią dėmesį skirdamas žaidynėse dalyvavusiems karo veteranams.

„Merkur Spiel Arena“ arenoje surengtoje žaidynių uždarymo ceremonijoje princas Harry pasakė jautrią kalbą.

„Kaip patys matėte ir patyrėte, ši savaitė – daugiau nei vien kažkoks sporto renginys. Tai teigiamų pokyčių platforma. Tikimės, kad spėjote tai pajusti. Esu tikras, kad jaučiate didžiulį fizinį nuovargį, bet tikiu ir tuo, kad dabar esate žymiai stipresni psichologiškai“, – kalbėjo princas Harry.

Kūno kalbos ekspertė Judi James sutinka, kad princo Harry kalboje buvo išsakytos jo paties giluminės emocijos, tad kalba buvo ypatinga „savo paveikumu ir didaktiniais elementais“. Ekspertės teigimu, „buvo akimirka, kai Harry akyse kaupėsi ašaros, jis akimirkai nutilo ir ranka perbraukė burną“.

Nors baigiamoji kalba iš tiesų buvo labai emocinga, princas Harry joje nė žodeliu neužsiminė apie savo žmoną. Viešųjų ryšių ekspertė Mayah Riaz taip pat tikėjo, kad „Invictus“ uždaryme Harry būtinai užsimins apie savo žmoną: „Buvo tikrai didelė tikimybė, kad jis paminės Meghan, juolab, kad ji buvo šalia. Žinoma, kalboje didžiausias dėmesys turėtų būti skiriamas atletų ištvermei ir pasiekimams“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)