Kaip rašo dailystar.co.uk, pasivaikščiojimo šalia Vindzoro metu su princu Williamu, Kate Middleton ir vyru, princu Harry, Meghan Markle pasirodė „nepatogiai nervinga“.

Dvi poros nuvyko į karališkąją rezidenciją apžiūrėti karalienei atneštų gėlių puokščių ir laiškų, bei pasisveikino su susirinkusia sielvartaujančia minia.

Po trumpo pasivaikščiojimo abi poros išvažiavo tuo pačiu automobiliu, tačiau prieš į jį atsisėsdama, Meghan, atrodo, nežinojo kaip elgtis, princui Williamui pradėjus mojuoti susirinkusiai miniai, jautėsi sutrikusi. Tai pastebėjo ir karališkosios šeimos gerbėjai.

„Tokia nerimastinga laikysena“, – rašė vienas komentatorių.

Vienas iš jų sakė: „Negaliu pamiršti vaizdo įrašo, kuriame įamžintas porų pasivaikščiojimas. Jo pabaigoje Meghan Markle atrodė pasimetusi. Tokia bjauri situacija.“

Kitas komentatorius teigė: „Nesaugūs Meghan žvilgsniai, grėsminga Kate išraiška ir Harry, nepaleidžiantis žmonos nė kelioms sekundėms, daug ką pasako!“

Kai kurie atkreipė dėmesį į ryškų Kate bei Williamo kūno kalbos kontrastą.

Jiedu tarsi laikė atstumą, nesilaikė už rankų ir nelietė vienas kito, priešingai, Harry ir Meghan buvo daug šiltesni, demonstravo paramą vienas kitam.

Abi poros išvažiavo vienu automobiliu, kurį vairavo Williamas.

Primenama, kad Harry ir jo brolis Williamas nekalbėjo nuo tada, kai Sasekso hercogai atsisakė savo karališkųjų titulų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)