Atvažiavęs su prabangiu automobiliu aktorius nepasididžiavo ir, išlipęs iš mašinos, netgi apibėgo visą rotušės aikštę, pasilabino su jį sveikinančia minia. Tam, kad pamatytų, kiek žmonių susirinko į renginį, D. Hasselhoffas netgi užsilipo ant renginio teritoriją juosiančios tvoros ir mojavo miniai.

"Čia yra labai nuostabu. Jūsų miestas fantastiškas. Turėjome išties patį geriausią pasivažinėjimą, nuo tada, kai išvykome į šią kelionę. Oras puikus, keliai geri, policija mums maloni. Žmonės kelyje labai mandagūs - pravažiuojantiems mojuoja, vaikai kelia nykščius į viršų - čia tikrai labai pozityvi atmosfera. Aš netgi apibėgau ratą aplink aikštę, kad su visais pasisveikinti", - kalbėjo D. Hasselhoffas.
Davidas Hasselhoffas

Aktorius prisipažino, kad jis jaučiasi labai pamalonintas, jog žmonės nepamiršo, kas jis toks yra. "Juk "Tamsos riteris" buvo nufilmuotas prieš 30 metų. Ar šis filmas čia buvo populiarus? O "Gelbėtojai"? Taip? Nuostabu", - susižavėjimo neslėpė jis.

Aktorius prisipažino, jog dalyvauti tokiame ralyje yra nepakartojama patirtis, nes padeda susipažinti su pasauliu. "Man patinka vairuoti, tačiau man taip pat patinka aplankyti vietas, kurias nemaniau, kad kada nors aplankysiu, - pasakojo didžiulio susidomėjimo sulaukusi kino žvaigždė. - Man čia labai patiko. Tikrai norėčiau čia apsistoti. Jūsų architektūra yra nuostabi. Žmonės nuostabūs."
Davidas Hasselhoffas

Serialo "Gelbėtojai" žvaigždė taip pat pasiteiravo, kaip lietuviškai skambėtų žodžiai "labas" ir "ačiū".

Su prabangiu automobiliu ralyje keliaujanti žvaigždė tikino kelyje važiuojantis labai atsargiai. "Mano šūkis yra jokių baudų - jokių incidentų kelyje. Tiesa, Švedijoje mane sustabdė policija, bet jie tiesiog norėjo su manimi nusifotografuoti", - juokėsi aktorius.

Viešnagės Lietuvoje metu D. Hasselhoffas su žavia šviesiaplauke papietavo "Stikliuose" bei išvyko Varšuvos link. 

D. Hasselhoffo viešnagės Lietuvoje akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Su atletiškojo Mitcho Buchannano vaidmeniu išgarsėjęs aktorius, artėdamas link Lietuvos, su savo gerbėjais socialiniame tinkle pasidalino kelionės akimirkomis bei nuotraukomis, darytomis viešnagės Baltijos kraštuose metu.

D. Hasselhoffas įsiamžino su vieno Estijos restorano aptarnaujančiu personalu. Su gerbėjais pasidalino ir nuotraukomis, kuriose jis pozuoja drauge su Švedijos policija.

Davido Hasselhoffo kelionės Švedijoje ir Baltijos šalyse akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (152)