38 metų Stanislavas nuėjo ilgą kelią nuo tų laikų, kai gaudydavo Aukso šmaukštą, ir, pastaraisiais metais padaręs karjeros posūkį, atrodo itin dabitiškai, vilkėdamas ekstravagantiškus kostiumus ir demonstruodamas ištreniruotus raumenis bei unikalias tatuiruotes, rašo dailymail.co.uk.

Gerbėjai visuomet mėgo Viktoro personažą – šio bulgaro istorija buvo trumpa, bet ilgalaikė.

Jis iškilo kaip kvidičo didvyris, kai „Ugnies taurėje“ pagavo šmaukštą prieš airius.

Tuomet „kvailasis Krumas“ tapo Durmštrango čempionu ir buvo išsiųstas į Hogvartso raganų ir burtininkų mokyklą dalyvauti Burtų trikovės turnyre.

Jis drąsiai kovojo, bet paskelbus apie Sedriko Digorio mirtį, grįžo namo. Mokydamasis legendiniame institute, „bulgarų saldainiukas“ per Kalėdų balių užkariavo Hermionos, kurią įkūnijo Emma Watson, širdį.

Viktoras Krumas iš „Hario Poterio“

Tačiau jų jaunystės meilė išblėso ir vėliau jie tapo susirašinėjimo draugais. Nuo to karto, kai Stanislavas pirmą kartą pasirodė filme apie burtininkus, praėjo beveik du dešimtmečiai, ir per tuos metus jis nusifilmavo daugelyje kitų hitų, pavyzdžiui, „Hostel: Part II“ („Nakvynės namai 2“) ir „The Cloaking“.

Kine paskutinį kartą jis vaidino 2021 metų filme „Last Man Down“, o šių metų pradžioje apstulbino savo gerbėjus netikėtais karjeros pokyčiais.

Dabar jis yra lektorius ir motyvacinis kalbėtojas. Savo 23 tūkst. sekėjų socialiniame tinkle „Instagram“ Stanislavas parašė: „Šiandien buvo labai motyvuojanti diena“.

„Dalyvavau vienoje paskaitoje ir tikiuosi, kad įkvėpiau studentus tiek pat, kiek jie įkvėpė mane“.

Dabar žvaigždė visiškai neprimena to aktoriaus kūdikio veidu, kuris 2000-ųjų viduryje buvo pavergęs gerbėjų širdis: dabar jis yra užsiauginęs ilgus, banguotus plaukus ir nešioja barzdą su ūsais.

Dabar jis paprastai matomas su dabitiškais kostiumais ir spalvingomis skrybėlėmis, įkvėptomis 5-ojo dešimtmečio mados. Ir nors aktorystės laikai jau gali būti likę praeityje, žvaigždė dar nesiruošia atsisakyti sąsajų su kultiniu filmu.

Naujausias jo užsiėmimas – reklamuoti Hario Poterio įkvėptą suvenyrų parduotuvę „Elephant Bookstore“, kurioje jis lankosi jau daugiau nei dešimt metų.

Čia jis buvo pastebėtas besisveikinantis su kitais Hario Poterio gerbėjais, kai šie surengė vieną susitikimą. Pasipuošęs ekscentrišku ansambliu, socialiniame tinkle „Instagram“ jis teigė: „Keliauju per laikmečius, įkvėptas meno pasaulio visomis jo formomis ir spalvomis“.

„Jaučiuosi įkrautas labai teigiamos ir draugiškos energijos pačiame geriausiame ir unikaliausiame knygų butike. Vienas gali užkariauti svajones. Su bendraminčių draugų komanda gali užkariauti pasaulius!“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)