Garsi dainininkė kadruose pasirodė be jos galvą dengiančio peruko. Anksčiau atlikėjos kolegos ir bičiuliai kalbėjo, kad žvaigždė serga vėžiu, todėl ji visą laiką vaikščiojo su skarele, o renginiuose pasirodydavo vis rečiau.

Tokios nuotraukos dienos šviesą L. Vaikulės profilyje po tokių kalbų pasirodo pirmą kartą.


Savo „Instagram“ puslapyje paviešintoje fotografijoje įžymybė demonstruoja savo naująją šukuoseną ir sėdi restorano terasoje su kokteiliu. Nuotraukos aprašyme žvaigždė visus pasveikino su Latvijos diena.

Komentaruose gerbėjai jai paliko nemažai komplimentų. „Laima, kokia tu graži!“, „Ačiū, jūs esate puiki!“, „Su švente, miela Laima! Labai džiaugiamės Jus matydami!“ – rašė sekėjai.


Primename, kad ir pati L. Vaikulė neseniai pirmąkart prabilo apie sunkią ligą. Ji paprašė gerbėjų melstis už ją.

Atlikėja nepasakė, kuo serga, tik teigė, kad laikosi gydytojų nurodymų.

„Užuot ką nors pasakojusi, pasakysiu taip: „Melskitės už mane! Būsiu laiminga. Pasakysiu jums ačiū, nes aš irgi meldžiausi už jus visus“, – pabrėžė L. Vaikulė.

Dainininkė nerimauja, kad nesusirgtų koronavirusu ir kitomis virusinėmis infekcijomis, todėl pasiskiepijo, o jei prireiks, dar kartą pasiskiepys.

Laima Vaikulė

Primename, kad anksčiau L. Vaikulei buvo diagnozuotas krūties vėžys. Jai pavyko nugalėti ligą, tačiau pastaruoju metu jos būklė suprastėjo.

Gerbėjai spėlioja, kad jai galėjo atsinaujinti onkologinė liga.

Pati L. Vaikulė šito nekomentuoja.

Garsenybė aktyviai palaiko Ukrainą. Viename koncerte ji iškėlė geltonos ir mėlynos spalvos vėliavą ir pabrėžė, kad nė negalėtų kitaip pasielgti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)