Ireland surengė šventę ta pramoga, kad iki gimdymo liko maždaug mėnuo.

Į vakarėlį striptizo tema K. Basinger (69 m.) atvažiavo kartu su savo širdies draugu plaukų stilistu Mitchu Stone.

Švytinti, lygiu veidu praktiškai be raukšlių K. Basinger buvo praktiškai be makiažo, vilkėjo tamsiai pilką kostiumą su kelnėmis, juodus marškinėlius, avėjo juodus lygiapadžius batelius.


Ireland (27 m.) laukiasi pirmagimio su savo draugu muzikantu RAC (37 m.), kurio tikras vardas ir pavardė – André Allen Anjos. Būsimos mamos tėvas, buvęs K. Basinger vyras aktorius Alecas Baldwinas šventiniame vakarėlyje nedalyvavo.

Aktorė, modelis, „Playboy“ žvaigždė, grožio ikona K. Basinger išgarsėjo praėjusio amžiaus devintą dešimtmetį, kai suvaidino agento Bondo (jį vaidino Seanas Connery) merginą 1983 m. filme „Niekada nesakyk niekada“.

Puikiai žinomi kiti aktorės vaidmenys – filmuose „Devynios su puse savaitės“, „Los Andželas slaptai“; už pastarąjį vaidmenį ji buvo apdovanota „Oskaru“.

K. Basinger turi agorofobiją (didelių erdvių baimę), todėl gyvena gan uždarą gyvenimą.

Sklando gandai, kad ji pasidarė plastinę operaciją, kita vertus pati garsenybė niekada nepatvirtino šios informacijos, o jos duktė Ireland anksčiau yra sakiusi, kad jos mama natūraliomis priemonėmis puoselėja savo grožį.

„Buvai ir būsi pati gražiausia natūrali moteris, – dar 2012 m. instagrame rašė Ireland (tuo metu įkeltą motinos nuotrauką jaunystėje ji vėliau pašalino). – Tu rūpiniesi oda, sportuoti, sveikai maitiniesi – tai įkvepia mane irgi taip prisižiūrėti. Damos, jei norite apsieiti be botokso ir panašių procedūrų, klausykite mano mamos. Ji nėra dariusi jokios jauninamosios procedūros, kadangi daug metų nesidegina.“


2006 m. britų leidinyje „Evening Standard“ rašyta, kad tuometinės 52 m. K. Basinger kakta įtartinai lygi, o lūpos netgi pilnesnės nei anksčiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)