Garsus Ukrainos artistas buvo pakviestas pasirodyti Policijos dienai skirtame minėjime Kremliuje, tačiau pasiūlymo V. Serdiučka atsisakė. Po to vyrą esą net bandyta nunuodyti. Apie tai jis pasakojo portalui „Facts“.

„Pamenu, man paskambino pirmojo kanalo atstovas telefonu ir pasakė: Andrijau, tu turi sudalyvauti Policijos dienai skirtame minėjime Kremliuje. Bet aš ten nenuvykau. Visas tolimesnis manęs persekiojimas buvo kerštas už tai, kad tuomet nepaklusau. Jie nesupranta, kad mes galime būti gasdinami, suvaržomi, bet niekada nešliaužiosime“, – kalbėjo jis.

Ukrainiečių artistas interviu pridūrė, kad viskas, ką šiuo metu Ukrainos teritorijoje daro Vladimiras Putinas, yra kerštas už šalies nepriklausomybę.

„Viskas, ką Rusijos kariuomenė padarė su Mariupoliu, Charkivu, Černigovu yra Putino kerštas už faktą, kad Ukraina yra nepriklausoma. Kerštas, kuriam pritaria ir įvykių Kryme garbei vykusiame „Šėtono vakarėlyje“ šokę artistai“, – pridūrė Verka Serdiučka.

Kiek anksčiau atlikėjas išreiškė aiškią poziciją karo Ukrainoje atžvilgiu.

„Lauk, lauk, lauk! Mes stovėsime ir neprarasime savęs! Ši invazija niekada nenugalės mūsų tiesų. Padėkime kariams, gynybai ir vienas kitam!“, – rašė atlikėjas.

Šiuos jo žodžius socialiniame tinkle lydėjo gana iškalbinga nuotrauka – Verkos ir jo sceninės „mamos“ rodomas gestas, vidurinysis pirštas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės