Pasiruošimas renginiui vyko nuo pat ryto. Modeliai buvo grimuojami, šukuojami jų plaukai. Renginio užkulisiuose taip pat neišvengta seksualumo. „Victoria's Secret“ angelai vilkėjo šilkiniais chalatais. Gražuolės mielai pozavo fotografams.

Gerbėjus iš proto varančios seksualios manekenės su džiaugsmu savo socialiniuose tinklalapiuose dalinosi nuotraukomis, ką veikė pasiruošimo didžiajai šventei dieną.

Šou metu buvo pristatytos dvi deimantais nusagstytos liemenėlės. Jų vertė – 4 milijonai dolerių. Šios atsakingos pareigos patikėtos ilgametėms „Victoria's Secret“ manekenėms Andrianai Limai ir Alessandai Ambrosio.

Viso podiumu žengė 47 gražuolės. Didžiosios Britanijos sostinėje šis renginys vyko pirmą kartą. Anksčiau apatinio trikotažo madų šou vykdavo Niujorke.

„Victoria's Secret“ šou - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)