Antradienio vakarą V. Wang savo gimtadienį šventė bare „Jimmy“, esančiame Soho viešbutyje „ModernHaus“ ant stogo. Tarp draugiško vakarėlio svečių buvo ir Veros kolegos – dizaineriai Calvinas Kleinas bei Donna Karan.

Sukaktuvininkei buvo paruošta maloni staigmena – jie pakvietė „drag“ atlikėją Stepheną Andrade'ą, kuris kopijuoja įžymybes. Vakarėlyje jis pasirodė persirengęs atlikėja Cher, kurios gerbėja yra ir pati V. Wang. Vakaro metu Stephenas pakeitė keletą ryškių kostiumų ir dainavo garsius hitus.

Veros Wang gimtadienio svečiai, tarp kurių – ir dizaineriai Calvinas Kleinas bei Donna Karan

Tačiau jam ne vieninteliam tą vakarą prireikė erdvios drabužinės: padavėja, įsikūnijusi į Mariją Antuanetę, svečius vaišino putojančiu gėrimu, kuris specialiai buvo gaminamas su „Vera Wang“ prekės ženklu.

Vakarėlio šeimininkė pasirodė vilkėdama ryškiai salotinę suknelę, galvą papuošė dailiu plaukų lankeliu.

Drabužių kūrėja ir šįkart sulaukė pagyrų dėl savo jaunatviškos išvaizdos. Ne vienas internautas, išvydęs gimtadienio šventės nuotraukas, negalėjo patikėti, kad dizainerei – 72-eji. Liekno kūno sudėjimo moteris neretai lyginama su paauglėmis merginomis.

„Tai buvo tarsi pasibuvimas klube. Visi šoko, gėrė, valgė ir puikiai praleido laiką“, – portalui „Page Six“ pasakojo vienas iš svečių.

Vakaro kulminacija, žinoma, buvo tas momentas, kai į salę buvo įneštas tortas. Desertas buvo pagamintas ledo kibirėlyje. Chorinio dainos „Su gimtadieniu“ atlikimo fone Vera užpūtė gimtadienio žvakutes ir sugalvojo norą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)