37 metų V. Beckham yra ne tik mama, bet ir žmona bei verslininkė. Ir nors iš šalies ji primena stiprią bei viską galinčią moterį, tačiau neslepia turinti ir silpnų pusių. 1999 metų kovą kartu su Davidu Beckhamu susilaukusi pirmagimio Brooklyno, moteris susirgo pogimdyvine depresija.

Duodama interviu žurnalui „OK“, V. Beckham atviravo: „Po gimdymo daugiau nei tris mėnesius vaikščiojau apsivilkusi treningus ir nuolat verkiau. Verkiau kalbėdama telefonu su mama. Verkiau kalbėdama telefonu su seserimi. Verkiau ir viena, nieko nebegalėjau padaryti“.

Victoria tvirtina, kad tada susidoroti su užgriuvusiomis problemomis padėjo sutuoktinis Davidas.

Dabar pora augina jau keturis vaikus. Ir nors mažosios dukters priežiūra ašarų nereikalauja, tačiau įtampos ir nuovargio pakanka.

Neseniai leidiniui „Sunday Mirror“ V. Beckham sakė: „Nemeluosiu. Esu dirbanti mama, esu pavargus. Baisiai pavargus. Vis dėlto tuo pačiu jaučiuosi ir laiminga. Esu tokia, kaip ir bet kuri kita moteris, turinti vaikų ir dirbanti. Tai sunku“.

Mažoji dukrelė mamai neleidžia atsipalaiduoti. „Harper labai prastai miega, todėl neišsimiegu ir aš, - neslepia V. Beckham. - Su Harper būnu visą laiką, kaip tai daro kiekviena mama. Aš tai darau pati. Ir visai nenoriu, kad būtų kitaip“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją