Tokia šukuosena seniau buvo neatsiejama V. Beckham stiliaus dalis, tačiau pastaruoju metu garsi moteris teikė pirmenybę ilgesniems plaukams. Dabar, kai iš Los Andželo persikėlė į Paryžių (jos vyras Davidas Beckhamas pasirašė sutartį su Paryžiaus „St Germain“ klubu), greičiausiai nusprendė, jog atėjo laikas įmantresniems stiliaus pokyčiams.

Atrodo, kad naujasis stilius skiriasi nuo seniau jos taip mėgto ir jos garbei pavadinto „Pob“ (Posh Bob) kirpimo – tada plaukai priekyje siekė smakrą, o nugaroje buvo kerpami trumpiau.

Dabartinis V. Beckham kirpimas šiek tiek ilgesnis. Panašiai kerpasi tokios gražuolės kaip Nicole Richie, Naomi Watts, Nikki Reed, Jennifer Lawrence, Felicity Hufman ir Jaimie Alexander.

Keturių vaikų mama balandžio 28 dieną per „Vogue“ renginį Londone kalbėjo apie aktyvų gyvenimo būdą ir tai, kaip ją įsivaizduoja aplinkiniai. „Aš labai miela! Tačiau visi mano, kad tapsiu pikta karve... Tiesą sakant, puikiai juos suprantu. Pamačiusi nuotraukas, kartais tikrai pagalvoju tą patį“, - atviravo V. Beckham.
Victoria Beckham
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)