Kai socialiniuose tinkluose šie juokingai atrodantys raumenys sulaukė gerbėjų kritikos, jis pripažino, kad rankas čia prikišo kompiuterinės grafikos specialistai. Beje, kaip atsaką susidomėjusiesiems pasiūlė be didesnių sunkumų pasitobulinti ir savo kūno formas, rašo „The Daily Mail“.

„Norite ir jūs dirbtinio preso, bet negalite sau leisti kompiuterinės grafikos? Įsigykite dirbtinį presą už 11,81 JAV dolerio!“ – rašo jis tviteryje, kartu pateikdamas ir nuorodą, kurioje apsilankius internetu galima nusipirkti kūno spalvos krūtinę ir pilvo presą imituojantį objektą.

Vaizdo įraše, paskelbtame prieš porą dienų, Ludacris įgyvendina savo svajonę: tampa gydytoju, pas kurį atvyksta daugybė seksualių pacienčių, kurioms būtina jo pagalba. Deja, vaizdo įrašo pabaigoje paaiškėja, kad visa tai – tik sapnas. Herojus nubunda be marškinių, matosi jo natūralaus atspalvio kur kas mažiau įspūdingas kūnas.

Internetinėje erdvėje užvirė kalbos apie neva pagudrauti sumaniusį reperį. Itin įdėmiai į klipą įsižiūrėjusieji pastebėjo, kad kai kuriose scenose reperis rodomas be papildomų raumenų, o šie vaizdai neatitinka klipo siužetinės linijos eigos.

Pats Ludacris žiniasklaidos atstovams teigė, kad presas nenatūraliai atrodė neatsitiktinai. Šis vaizdo įrašas – toli gražu ne pirmas šio reperio mėginimas panaudoti perteklines grafikos dizaino priemones.

Po šio atlikėjo akibrokšto gerbėjai socialiniuose tinkluose ėmė dalytis juokingais jo raumenų palyginimais:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)