Už M. Markle nugaros – „Diptique“ firmos „Tubereuse“ kvapnioji žvakė. Identiškas žvakes pora naudojo ir per savo vestuves prieš dvejus metus gegužę šv. Jurgio koplyčioje Vindzoro pilyje bei per priėmimą. Tai nišininių kvepalų bei namų kvapų prekės ženklas, kurį buvusi aktorė noriai reklamavo savo jau nebenaudojamoje asmeninėje instagramo paskyroje, kai dar nepriklausė Jungtinės Karalystės karališkajai šeimai. Savo sename įraše M. Markle demonstravo „Diptyque“ firmos žvakes bute Toronte greta didžiulės bijūnų puokštės.

39 metų M. Markle ir 36 metų princas Harry savo namuose taip pat turi daug knygų, tarp kurių „A Photographer's Life; 1990-2005“, kurios autorė – garsenybių pamėgta fotografė Annie Leibovitz (kadaise fotografavusi ir karalienę Elžbietą II ir jos mylimus korgius), bei Danijos fotografo Marco Homo „Profiles“, kuriai pozavo tokie garsūs žmonės kaip Michelle Obama, Glenn Close, Benas Affleckas ir Angelina Jolie. Ant poros naktinio stalelio ir nemažai knygų, skirtų interjerui ir dizainui.

Ir tai dar ne viskas, ką galima pamatyti M. Markle šeimos namuose filmuotoje medžiagoje. M. Markle už nugaros – nuostabi žalio stiklo vaza ir dar trys baltos žvakės. Virš stalelio ant sienos kabo trys meno kūriniai: nors apačioje esantys užrašai ir neįžiūrimi, akivaizdu, kad M. Markle mėgsta subtilų juodai baltą meną.

Meghan gimė ir užaugo Los Andžele. Kartu su vyru princu Harry į Kaliforniją persikėlė kovo mėnesį, kur, atsisakę karališkųjų pareigų, pradėjo naują gyvenimo etapą. Devynių miegamųjų namai, už kuriuos pora paklojo 14 mln. dolerių, yra jau tretieji šeimos istorijoje.

„Nuo tada, kai porai gimė sūnus Archie, visas jų gyvenimas buvo labai neramus, labai daug kas ir dažnai keitėsi. Ir tai tikrai nebuvo lengvas laikas. Pirmą kartą po gana ilgos pertraukos jie labai aiškiai žino, ko nori iš gyvenimo. Abu be proto myli Kaliforniją, Santa Barbara – tiesiog magiška vieta: kalnai, vandenynai, vynuogynai, gėlės, sodai. Tai rojus žemėje“, - pasakoja vienas porai artimas šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)