Dizainere virtusi buvusi „Spice Girls“ narė leido savo gerbėjams susipažinti su jos makiažo paslaptimis, kurias ji atliko 10 km aukštyje, skrisdama savo privačiu lėktuvu į Niujorką.

Victoria, vilkėjusi juodu megztuku neaukšta apykakle ir susisukusi plaukus į kuodelį, pirmiausia nusiplovė rankas, o tada užtepė paakių kremo bei makiažo pagrindą. Tuomet dramatiškai nutaisytas akis ji padažė blakstienų tušu.

V. Beckham taip pat pasinaudojo bronzine pudra ir švytėjimo suteikiančia priemone, o savo makiažą užbaigė lūpų blizgesio prisilietimais.

Galiausiai ji pasiuntė veidrodžiui oro bučinį.

„Akys: „Mascara in Blackest“; oda: „Morning Aura“, „Skin Perfecting Powder“, „Aura Gloss“ ir „Bronzer in Saffron Sun“... Lūpos: „Aura Gloss in Honey“, - savo įrašą pakomentavo V. Beckham.

„Makiažas mylios aukštyje – kokie yra jūsų grožio triukai skrendant lėktuvu? x VB #VBxEsteeLauder“, - prie vaizdo įrašo pridūrė keturių vaikų motina.

Jau niekam ne paslaptis, kad V. Beckham itin kruopščiai rūpinasi savo grožiu. 43 metų moteris net neslepia, jog naudoja jos odai tinkamus kremus, serumus, dažnai veidą palepina kaukėmis.

Ypač daug dėmesio ji skiria ir rankų priežiūrai, mat yra įsitikinusi, kad rankos pirmiausiai išduoda tikrąjį moters amžių. Interviu ji yra atskleidusi, kad vakarais išsitepa rankas senėjimą stabdančiu ir drėkinančiu odą kremu ir, kad geriau įsigertų, miega su pirštinaitėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)