Buvusi grupės „Spice Girls“ narė buvo pristatyta futbolo legendai 1997 metais, pačioje grupės šlovės viršūnėje, kai kartu su Mel C arba „Sporty Spice“ ji apsilankė labdaringose futbolo varžybose. Būtent tada Victoria pirmą kartą pamatė ir įsimylėjo Davidą – ir tai nebuvo alkoholio sukelta haliucinacija.

Atvirame laiške „Vogue“, kreipdamasi į save pačią ankstyvoje jaunystėje, ji rašo: „Labiau domėkis futbolu, ypač nuošalės taisykle. Ir taip, meilė iš pirmo žvilgsnio tikrai egzistuoja. Tu ją pajusi „Manchester United“ žaidėjų poilsio kambaryje – nors ir būsi kiek apgirtusi, tad tikslios detalės bus išplaukusios“.

Toliau Victoria tęsia: „Tu pamatysi, kad kiti futbolininkai prie baro geria su bičiuliais, o Davidas stovi nuošalyje su savo šeima. Šiuo laikotarpiu jis net neįeina į pagrindinę komandą – tai tu esi labiau žinoma“.

Buvusi atlikėja nestokojo ir daugiau detalių apie romantišką pažintį. „Jo tokia miela šypsena. Tu taip pat artimai bendrauji su savo šeima, tad pagalvosi, koks jis atrodo į tave panašus. Jis paprašys tavęs telefono numerio. Jis vis dar turi tą lėktuvo bilietą skrydžiui iš Londono į Mančesterį, ant kurio tu jam užrašei savo numerį“.

Net jei per ilgus metus kartu jiedu patyrė ir pakilimų, ir nuosmukių, vis dėlto tai skamba kaip iš pasakos apie meilę.

Vėliau Davidas paskambino Victorijai ir pakvietė ją į pasimatymą kinų restorane Chingforde, Esekse.
Jiedu susituokė po dvejų metų, iškėlę apie 1 mln. svarų kainavusias vestuves pilyje. Per ceremoniją Victoria ir Davidas sėdėjo sostuose.

Nors per 17 santuokos metų Victorijai ir Davidui ne kartą teko paneigti gandus, kad jų santuoką ištiko krizė, jiedu atrodo laimingi kartu. Pora turi keturis vaikus: septyniolikmetį Brooklyną, trylikametį Romeo, vienuolikmetį Cruzą ir penkerių Harper.

Victoria Beckham ir jaunystėje, ir dabar:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)