Anot šaltinių, D. Bowie laidotuvės turėtų būti itin prabangios, jose turėtų apsilankyti būrys žymių žmonių ir tarti paskutiniuosius žodžius bei išreikšti neblėstančią pagarbą anapilin iškeliavusiam Davidui.

Praėjus trims paroms po Davido mirties, užsienio naujienų portalas Mirror.co.uk paskelbė, kad prabangių laidotuvių planai gali kardinaliai keistis. Anot užsienio žiniasklaidos, D. Bowie palaikai buvo paslapčia kremuoti netrukus po jo mirties. Be jokios pompastikos, artimųjų ar draugų rato.

Mirror.co.uk skelbia, kad noras paslapčia „išnykti“ iš šio pasaulio, buvo paskutinis, kurį išreiškė legendinis atlikėjas: „Jis norėjo iš šio pasaulio tiesiog dingti. Be jokios prabangos, šou ar fanfarų. Toks pasitraukimas – visiškai tipiškas jo elgesys“.

69-erių D. Bowie mirė apsuptas artimųjų. Anot šaltinių, net šešias širdies operacijas ištvėręs D. Bowie pralaimėjo kovą su vėžiu. Kova truko pusantrų metų. Jo laidotuvės buvo planuojamos Jungtinėse Amerikos Valstijose.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)