Žiniasklaida remiasi draugo liudijimu

Bulvarinis leidinys viršelyje paskelbė R. Simmonso nuotraukas, kuriose jis užfiksuotas su ilgais tamsiais plaukais, akivaizdžiomis moteriškomis formomis, makiažu ir kailiniais. R. Simmonso draugas pasakė leidiniui: „Richardas čia ne šiaip persirengęs moteriškais drabužiais, jis iš tiesų dabar yra švelnaus balso moteris vardu Fiona!“

Kol kas jis dar oficialiai nepatvirtino savo naujos tapatybės, bet yra pranešimų, kad per pastaruosius kelis mėnesius jis buvo pastebėtas išeinantis iš savo namų kaip moteris.

Ši šokiruojanti žinia pasirodė praėjus vos kelioms dienoms po to, kai jis buvo nugabentas į ligoninę dėl sunkios dehidratacijos. Pranešama, kad moteris, kuri ilgus metus dirba jo namuose aukle ir prižiūrėtoja, penktadienį iškvietė greitąją pagalbą į jo namus Holivude, nes kultūrizmo guru keistai elgėsi.

Tai pat buvo pranešta, kad pirmadienį jis buvo išleistas iš ligoninės po to, kai jo organizme buvo atkurta skysčių pusiausvyra. Pirmadienį išėjęs iš ligoninės R. Simmonsas pareiškė, kad jaučiasi gerai.

Jau trejus metus jo nesimatė viešumoje, netgi buvo pranešama, kad jo namuose gyvenanti prižiūrėtoja laiko jį įkaitu. Paklaustas apie tokio atsiskyrimo priežastis, R. Simmonsas „Entertainment Tonight“ paaiškino, kad šiuo metu jis nori gyventi būtent taip.

64 m. namų prižiūrėtoja Teresa Reveles buvo kaltinama tuo, kad pasitelkusi juodąją magiją kontroliuoja R. Simmonsą. Šiuos gandus jis buvo priverstas paneigti telefonu dviem televizijos pokalbių laidoms. „Aš nesu pagrobtas. Tiesiog šiuo metu būnu savo namuose“, – aiškino jis.

„Nereikia dėl manęs nerimauti. Mane supantys žmonės yra puikūs, jie manimi gerai rūpinasi.“
O paklaustas apie T. Reveles jis pridūrė: „Ji su manimi gyvena jau 30 metų. Mes jau tarsi sutuoktinių pora.“

R. Simmons pridūrė: „Pastaruosius 40 matų aš keliavau, vedžiau mokymus, patyriau kelio traumą, man buvo pakeistas kelis, ir man tai nebuvo lengva. Tad dabar noriu tiesiog ramiai pabūti namie, sportuoti savo sporto salėje ir daryti tai, ko jau labai seniai nedariau.“

Buvęs R. Simmonso asmeninis asistentas Mauro Oliveira (49 m.) papasakojo „Daily Mail Online“, kad T. Reveles kontroliuoja jį pasitelkusi juodąją magiją. M. Oliveira pasakė: „Jis man pats tai pasakė pastarąjį kartą, kai mes kalbėjomės. Aš paklausiau jo, ar ji kontroliuoja tavo gyvenimą? Jis atsakė: „Taip.“ „Aš manau, kad ji naudoja juodąją magiją, – tikino Mauro. – Būtent taip ir yra, mano manymu. “

Skaudžiausias lūžis gyvenime ištiko prieš dvejus metus

R. Simmonsas išgarsėjo devintojo dešimtmečio pradžioje, pasirodęs NBC realybės šou „Tikri žmonės“ („Real People“), tačiau nuo 2013 metų buvo labai retai matomas viešumoje.

M. Oliveira pasakė, kad R. Simmonso regresas prasidėjo po 2014 m. vasario mėnesio kelionės į Europą, kurioje dalyvavo R. Simmonsas, M. Oliveira bei jo brolis su žmona.

Tada nugaišo vienas iš Richardo mylimų dalmantinų. „Su Hattie jis išgyveno 17 metų, bet 2014 m. balandį ją teko užmigdyti, tad Richardą ištiko nervinis išsekimas, – pasakė M. Oliveira. – Jis visiškai palūžo. Jis ir taip turėjo nervinio pobūdžio problemų, problemų su pykčio valdymu, priepuolių. Manau, dabar tai yra kulminacija, nes jis visada buvo gyvenimo aukštumoje, ir tai jį galiausiai sutriuškino.“

Buvo pranešta, kad 2015 m. sausį policija atliko jo namuose patikrinimą, nes gavo pranešimų dėl prižiūrėtojos smurto prieš pažeidžiamą žmogų. Bet jis neva pasakė pareigūnams tiesiog norintis, kad jį visi paliktų ramybėje.

R. Simmonsas neigia tokius gandus

Žiniasklaidą apskriejus žiniai apie tai, jog R. Simmonsas tapo moterimi, šis suskubo tai paneigti. Vis dėlto tai tebuvo keli komentarai. Socialinių tinklų paskyrose paskutinį kartą jis prieš kelias dienas dėkojo savo gerbėjams už palaikymą pranešdamas, kad jau yra išleistas iš ligoninės.