Vaizdo įraše užfiksuota 41-erių P. Hilton festivalyje atrodė lyg dievaitė, sklandanti su permatoma suknele. Nors įžymybė tikrai mėgavosi gyvenimu, gana stambus jos apsauginis, kuris buvo privertas nuo jos neatsilikti, buvo kaip reikiant išsekęs.

„P. Hilton apsauginis svilinant karščiui vaikosi sprunkančią įžymybę“, – štai kaip gerbėjas pavadino vaizdo įrašą.

Viešbučių paveldėtoja festivalyje prie savo suknelės priderino tviskančią kuprinę, akinius nuo saulės, plaukus susisuko į du kuodelius.
Pati DJ socialiniuose tinkluose pasidalino vaizdo įrašu, kurį pavadino „norint neatsilikti nuo linksmybių karalienės, reikia pasportuoti“.

Keli gerbėjai socialiniuose tinkluose „TikTok“ ir „Instagram“ įkelto vaizdo įrašo komentarų skiltyse nusprendė pasišaipyti iš stambaus apsauginio, kuris atrodė panašesnis į nuvargusią „auklytę“, o ne asmens sargybinį.

„Lyg tėtis su kūdikiu“, – vienas gerbėjas rašė socialiniame tinkle „Instagram“.

„Tai jos pasaulis, o mes tik jame gyvename“, – sakė kitas.

„Tikra Paris“, – pridėjo internautas, o kitas sutiko teikdamas: „KOAČELOS KARALIENE, mes tave mylime.“

„Tas bėgimas [besijuokiantis veidukas], akivaizdu, kad jis mirė nuo karščio“, – užjautė kitas gerbėjas.

„Dabar noriu žiūrėti tik įžymybių asmens sargybinių vaizdo įrašų. Tikiuosi, kad jiems pakankamai moka“, – rašė dar vienas.

Iki pirmadienio popietės originalus vaizdo įrašas sulaukė daugiau nei 700 paspaudimų „Patinka“ ir beveik 5000 komentarų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją