Ukrainiečių reperis Yarmak, kuris gynė ir tebegina Ukrainą prasidėjus plataus masto karui, parodė už širdies traukiantį vaizdo įrašą.

Atlikėjas pasakojo, kad „skrido“ traukiniu tiesiai iš pozicijų, kad galėtų pasveikinti savo mažąją dukrelę su gimtadieniu. Po to jis iškart grįžo atgal į frontą.

„Vakar tėtis tiesiai iš pozicijų, tik numetęs šarvus, skrido traukiniu pasveikinti savo laimės ryte su gimtadieniu ir grįžo atgal. Tėtis visada laikosi savo pažadų, tėtis tikrai pasieks pergalės dieną! Ačiū mylimai žmonai, kad suteikė man pagrindinę gyvenimo laimę, o mūsų kūdikį auklėja geru, patriotišku ir nuoširdžiu žmogumi“, – socialiniame tinkle rašė ukrainiečių reperis.

Jautri akimirka – vaizdo įraše:

Dainininkas trumpam grįžo namo, kol dukra dar miegojo. Jis atėjo su gėlių puokšte ir pažadino vaiką. Mieganti mergaitė ne iš karto suprato, kas vyksta. Tačiau ji labai apsidžiaugė pamačiusi tėtį, rašoma unian.net.

Jaudinantis vaizdo įrašas palietė ir reperio gerbėjus.

Komentatoriai palinkėjo visiems Ukrainos vaikams, kurių tėvai kovoja fronte, kad jie visada šypsotųsi.

„Širdis sudužo į šipulius. Su gimtadieniu dukrai! Laimingos, ramios ir pergalingos vaikystės!“ – rašė vienas iš gerbėjų.

Kitas palinkėjo, kad kiekvienas vaikas sulauktų savojo gimtadienio. O štai dar vienas tikisi, kad Ukraina sulauks pergalės ir kiekvienas didvyris grįš namo.

„Iš tiesų iki ašarų. Mes tikrai nugalėsime ir kiekvienas didvyris grįš į savo šeimą“, – tiki internautas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją