Kaip rašo www.mtv.com, „Lionsgate“ ir „Twilight“ autorė Stephenie Meyer ketina pasirinkti penkias režisieres, padėsiančias sukurti trumpus filmus, kurių siužetas bus sutelktas į „Twilight“ herojus. „Moters balsas man dirbant kino industrijoje tampa vis svarbesnis“, - patikino S. Meyer.

„Manome, kad „Facebook“, - tai puikus būdas pristatyti „Twilight“ pasaulį visiškai naujai auditorijai ir tuo pačiu sudominti jau turimus gerbėjus“, - paklaustas dėl „Facebook“ kaip platformos naujiesiems „Twilight“ filmams panaudojimo motyvų kalbėjo Michaelis Burnsas iš „Lionsgate“. Taip pat jis pridūrė, kad šie trumpi „Twilight“ filmai – tai tik pradžia.

Bet kuriuo atveju, viena yra aišku – „Twilight“ grįžta. Pirmą kartą 2008 m. kino teatrų ekranuose pasirodžiusi fantastinė saga gerbėjus dar kartą nudžiugino 2012 m., kai ekranuose jie išvydo tęsinį – „Breaking Dawn – Part 2“, o dabar ištikimieji gali ir vėl gyventi malonaus laukimo nuotaikomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)