Nors šeimos turtas ir vertinamas keliasdešimčia milijardų dolerių, Eve nori sėkmę pasiekti savarankiškai – ji ne tik konkursų čempionė, bet neseniai pradėjo ir modelio karjerą.

Mergina sukėlė nemenką skandalą seksualiomis nuotraukomis grožio prekės ženklo „Glossier“ reklaminei fotosesijai, savo 170 tūkst. sekėjų instagrame kartą pradžiugino pikantiškomis nuotraukomis iš vonios.

Kaip teigia jos mama Laurena Powell Jobs, Eve nepaveldės tėvo turto, nes šeima netiki „turto kaupimo“ samprata. Bet tai nesustabdė jaunos merginos nuo noro užsidirbti pačiai, ir, panašu, jai tai neblogai sekasi.

Galbūt tėvo milijardais ir nesidžiaugs, bet niekas negalėtų teigti, kad Laurene nepadarė visko, kas jos galioje, kad tik dukrai pasisektų. 2016 metais moteris už keliolika milijonų įsigijo 3,5 akrų rančą žiemos jodinėjimo sostine vadiname Velingtone, Floridoje, kad Eve galėtų treniruotis.

Rančoje įrengtos modernios kondicionuojamos arklidės, kur gyvena dvidešimt žirgų, sudarytos kitos reikiamos sąlygos sportuoti ir siekti geriausių rezultatų. Pagrindiniame name – keturi miegamieji, penki vonios kambariai ir, žinoma, dvylikos metrų baseinas.

Ir tai dar ne visas šeimai priklausantis prabangus nekilnojamasis turtas, ji valdo dar mažiausiai keturis objektus, tarp kurių daugiau nei dešimties milijonų septynių miegamųjų namai Palo Alto ir įspūdinga rezidencija Malibu. Skelbiama, kad šeima paveldėjo ir dar du objektus – Kalifornijoje ir San Fransiske.

Nepaisant puikų sąlygų siekti geriausių rezultatų, už pinigus įsigyti medalių nepavyks. Talentingoji Eve tikrai įdėjo daug laiko ir jėgų, kol galėjo vadintis tikra čempione.

Iš tūkstančio geriausių pasaulio jojikų iki 25 metų Eve, kuri kitais metais baigs studijas Stanfordo universitete, užima net penktą vietą ir dalyvauja varžybose visame pasaulyje.

Pirmą kartą ant žirgo užsėdo būdama dvejų, o treniruotis pradėjo sulaukusi šešerių. 2017 metų kovą ji buvo išrinkta „mėnesio jojike“.

Jeigu šeimai vieną dieną atsibos žirgų sportas, ji galės ilsėtis savo 78 metrų ilgio prabangioje superjachtoje „Venus“, kurią užsisakė pats S. Jobsas, bet taip ir neišvydo baigtos. Laimei, ja noriai naudojasi šeima. Šiais metais prie Kanų krantų joje buvo pastebėtos ir mama, ir dukra. Šeimai taip pat priklauso du privatūs lėktuvai, tad Eve niekada nekyla sunkumų iš taško A nuvykti į tašką B.

Eve Jobs

Nors merginai po kojomis kone visas pasaulis, prakalbus apie meilės reikalus, Eve labai paprasta. O jos dabartinė meilės istorija dar kuklesnė.

2019 metais per interviu specializuotam žurnalui „Horse Sport“ paprašyta atskleisti vieną stebinantį faktą apie save, Eve atsakė: „Su savo dabartiniu vaikinu susipažinau per žinutes instagrame – merginos, nepraleiskit progos“.

Nors savo vaikino vardo ir neatskleidžia, praeitais metais pasirodė informacijos, kad ji susitikinėja su Browno universiteto studentu ir vandensvydžio žaidėju Aidanu Reilly, nors apie jų santykius nežinoma praktiškai nieko.

Anksčiau merginą jausmai siejo su Majamio verslo mokyklos studentu Eugenio Garza Perezu.

Nepaisant didžiulio turto ir turimų privilegijų, Jobsų šeima neišvengė tikrai nelengvų išbandymų.

Prieš sutikdamas Eve motiną, Steve‘as dar būdamas labai jaunas susilaukė vaiko su mokyklos laikų mylimąja – dukros Lisos Brennos Jobs. Ilgą laiką Steve‘as neigė, kad tas vaikas jo, tvirtindamas, kad yra nevaisingas, tad didžiąją mergaitės vaikystės dalį ją nesirūpino, atsisakydavo padėti finansiškai. Lisa parašė knygą, kurioje teigia, kad tėvas jai sakydavęs, kad ji „dvokia išviete“ ir nuolat iš jos grubiai tyčiodavosi.

Eve vaikystė buvo visai kitokia. Pasirodžius Lisos knygai, Laurene „The New York Times“ sakė: „Steve‘as, apie kurį ji rašo, ne tas, kurį pažįstame kaip vyrą ir tėvą“.

Panašu, kad visame pasaulyje nerastume šeimos be mažesnės ar didesnės dramos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)