Koncertų ir kvietimų pasirodyti privačiuose vakarėliuose gerokai sumažėjo, sumažėjo ir paslaugų įkainiai. Remiantis rusų žiniasklaidos informacija, toliau išvardytos žvaigždės pradėjo skaičiuoti pinigus.

Jana Rudkovskaja

Prabangiai gyventi įpratusią prodiuserę gerbėjai išvydo statybinių medžiagų prekybos centre prie stelažų su ekonominės klasės baldais. Internautai netruko pastebėti, kad garsioji prodiuserė pradėjo taupyti, bet pati J. Rudkovskaja savo finansinės padėties nekomentuoja.

Olga Buzova

Realybės šou „Namas 2“ žvaigždė gali pasigirti įspūdinga muzikine karjera. Už savo pasirodymus moteris gaudavo milijonus, bet išleisdavo irgi nemenkas sumas. Kiek žinoma, vien tik už dekoracijų sandėlį O. Buzova kas mėnesį pakloja po 300 tūkst. rublių. Tiesa, šiandien jos pajamos nebėra tokios didelės. Dainininkė netgi nerimauja dėl skurdo.

„Skurdas – tai toks dalykas, kurio savo gyvenime noriu išvengti visais įmanomais būdais. Visada dirbsiu. Jeigu reikės – ir padavėja, nematau problemų. Be to, nesu švaistūnė“, – vieno interviu metu prisipažino ji.

Filipas Kirkorovas

Ne paslaptis, kad šis plunksnų, dirbtinių deimantų ir blizgesio mėgėjas niekada negailėjo pinigų savo išvaizdai. Pavyzdžiui, kai neseniai šventė savo 55-ąjį jubiliejų, pakeitė daugiau nei 20 sceninių kostiumų. Ekspertai paskaičiavo, kad drabužiai galėjo atsieiti per 400 mln. rublių. Regis, po tokio prašmatnaus gimtadienio teko susiveržti diržus.

„Šiuo laikotarpiu reikia taupyti. Atleidau daugumą didžiulės komandos narių, liko tik keturi žmonės – tikri bendraminčiai“, – savo koncerto metu pareiškė atlikėjas.

Sergejus Zverevas

Įžymybę šokiravo milžiniškos kainos ir sumažėjusi jo paslaugų paklausa, todėl vyras nusprendė uždaryti Maskvoje esančius savo grožio salonus.

„Maskvoje labai brangi nuoma. Tiesiog nerealios kainos! Kiek girdėjau iš savo kolegų, visi atsidūrė tokioje padėtyje, ne tik aš. Pavyzdžiui, nemažai dizainerių uždarė ateljė ir dirba namuose.

Žiūrėdamas į juos suprantu, kad dabar tikrai nereikia nieko atidarinėti. Be to, didžioji dalis mano klientų išvyko į užsienį. O tiems, kurie pasiliko, ne grožio paslaugos dabar galvoje“, – sielojosi ekstravagantiškasis S. Zverevas.

Šiandien jis užsidirba pragyvenimui pasirodydamas privačiuose vakarėliuose, tačiau jų rengiama nebe tiek daug, kiek anksčiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)