Vaikinas jau pasekė tėčio Davido pėdomis ir tapo profesionaliu futbolininku, o dabar atkartoja ir jo sėkmę už aikštės ribų, rašo thesun.co.uk.

Tad šiuo metu 19-metis Romeo yra turtingiausias iš keturių Davido ir Victorios vaikų.

Šeimai artimi šaltiniai teigia, kad didelės vertės sutartis su sportinės aprangos gigante tėra pirmasis iš daugybės patrauklių bendradarbiavimo kontraktų, laukiančių jaunuolio per artimiausius kelerius metus.

Minėtieji šaltiniai sakė: „Romeo už tai, kad taps naujuoju pasauliniu „Puma“ veidu, uždirbs 1,2 mln. dolerių. Dabar jis yra turtingiausias iš jaunųjų Beckhamų ir, kaip ir jo tėvas, sparčiai žengia į šlovės viršūnę. Romeo išties sunkiai darbuojasi: jis siekia sėkmės ne tik aikštelėje žaisdamas „Fort Lauderdale“ futbolo klube, rezervinėje Majamio „Inter“ klubo, kurio vienas iš savininkų yra D. Beckhamas, komandoje, bet ir mėgina įtvirtinti savo vardą reklamos pasaulyje.“

„Reikia tikėtis, kad sandoris su „Puma“ pavirs ilgalaikiu bendradarbiavimu. Davidas daugiau nei 20 metų dirbo drauge su „adidas“ – atrodo, kad Romeo panašiai darbuosis kartu su „Puma“. Jis yra jaunas ir puikiai atitinka kompanijos tikslinę auditoriją demografiniu atžvilgiu, todėl „Pumai“ ši sutartis verta kiekvieno cento“, – aiškino Beckhamų aplinkai artimas šaltinis.

Jis pridūrė: „Tai yra tik pirmasis iš didelių komercinių susitarimų už futbolo aikštės ribų naujojoje Romeo profesionalaus futbolininko karjeroje. Mados prekės ženklas „Yves Saint Laurent“ pademonstravo susidomėjimą Romeo po to, kai šis darbavosi su jais vasarą. Tikėtina, kad „Yves Saint Laurent“ mėgins jį prisivilioti kitai kampanijai. Romeo ateitis atrodo labai šviesi. Antrasis milijonas tikrai netruks pas jį ateiti.“

Romeo, antrasis buvusios 46-erių „Manchester United“ ir Anglijos rinktinės žvaigždės Davido ir 47-erių Victorios vaikas, gyvena tarp Jungtinių Valstijų, kur žaidžia futbolą, ir Jungtinės Karalystės, kur apsistojusi jo šeima.

Jo brolis, 22-ejų Brooklynas, taip pat gyvena Jungtinėse Valstijose drauge su savo sužadėtine – modeliu Nicola Peltz. Šį mėnesį jis pradėjo rengti internetinę laidą apie maisto gaminimą.

Na, o 16-metis Cruzas ir dešimtmetė Harper dar mokosi mokykloje.

Romeo sutartį su futbolo komanda „Fort Lauderdale“ pasirašė rugsėjį ir jau sužaidė ne vienerias rungtynes šiame klube.
Romeo jau yra gerai žinomas mados industrijoje, o 2011-aisiais jis buvo paskelbtas 26-uoju geriausiai besirengiančiu Didžiosios Britanijos vyriškiu. Tada Romeo buvo vos aštuoneri.

Prabėgus dvejiems metams, Romeo pasirašė pirmąjį didelį kontraktą su „Burberry“, o vėliau pasirodė dar daugybėje Didžiosios Britanijos prekių ženklų kampanijų.

Romeo taip pat buvo drabužių kompanijos „Canada Goose“ modelis, o sausį jis pirmą kartą pasirodė ant „L’Uomo Vogue“ viršelio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)