36 m. realybės šou žvaigždė nebegali susilaukti vaikų dėl placentos įaugimo į gimdos sieneles. Ji išnešiojo ir pagimdė du vaikus – 4 m. North ir 1 m. Saint. Abu nėštumai buvo sunkūs.

Pranešama, kad K. Kardashian tariasi su surogatinių motinų agentūra. Tokia paslauga kainuotų 45 000 dolerių, plius po 5 000 dolerių už antrą ar trečią vaiką, jei gimtų dvyniai ar tryniai. Teigiama, kad 45 tūkst. JAV dolerių bus sumokėta per 10 mėnesių lygiomis dalimis.

Sutartyje numatyta, kaip turi elgtis surogatinė motina nėštumo metu, taip pat numatoma, kad K. Kardashian ir K. Westas prisiimtų „teisinę ir tėvų atsakomybę už bet kokį vaiką“, net jei jis turėtų sutrikimų ar pan.

Leidinio korespondentai kreipėsi į K. Kardashian prašydami pakomentuoti šią naujieną. Atsakymo dar nesulaukė.

Tuo metu portalas TMZ.com skelbia, kad Kim ir Kanye jau rado surogatinę motiną trečiam vaikeliui.

Būsimoji trečiojo Westų vaiko motina privalo nėštumo metu nesinaudoti saunomis, nekeisti kačių kraiko, nedažyti plaukų, kasdien valgyti žalios žuvies.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)