Australijos televizija „Network Ten“ pranešė, kad vyras lankė Singapūre su šešiais vaikais gyvenančią dukterį Antonią.

Nelaimės metu jo žmona Janelle buvo likusi Australijoje. Pati aktorė šiuo metu yra JAV. Šaltiniai užsienio žiniasklaidai sakė, kad po netekties velionio šeima yra „giliame sielvarte“.

„Daily Mail Australia“ pabandė susisiekti su aktorės šeima bendru namų telefono numeriu. Juo atsiliepusi moteris atsisakė komentuoti. Ji teigė, kad šiuo metu spaudai nieko pasakyti negalinti.

Ligoninės atstovai, kurioje dirbo N. Kidman tėvas, nuo komentarų kol kas taip pat susilaikė. Savo komentaro dar nepateikė nei pati aktorė, nei jos atstovai.

Paskutinį kartą aktorė N. Kidman su tėvu ir vyru Keithu Urbanu buvo užfiksuota žengianti raudonu kilimu Sidnėjuje birželio mėnesį.

2005 metais A. Kidmanas buvo apdovanotas už indėlį į Australijos klinikinės psichologijos mokslą. Mokslininkas organizuodavo seminarus, buvo populiarus radijo ir televizijos laidų pašnekovas, taip pat rengdavo straipsnius ir publikacijas akademiniams žurnalams.

Per vieną paskutinių savo pasisakymų daktaras A. Kidmanas kalbėjo apie laimės paieškas. „Žmonėms puikiai sekasi menkinti save ir savo savivertę“, - sakė jis.

„Pavyzdžiui, mane turėtų lydėti sėkmė ir aš turiu būti patrauklus. Nėra nieko bloga, jei sieki paaukštinimo ir sunkiai dirbi, kad pasiektum šiuos tikslus, bet kai pradedi reikalauti, kad tai įvyktų, tuomet tavęs laukia sunkūs laikai. Esminė terapijos strategija yra paskatinti žmones besąlygiškai priimti save ir kitus. Žmonės, kurie jaučia pasitenkinimą, būna mėgstami. Jie būna geri pavyzdžiai, įsijaučiantys į kitus ir trokštami draugai, - tęsė jis. – Šios savybės suteikia prasmę jų gyvenimui; jie padeda kitiems žmonėms ir sulaukia pasitenkinimo su tomis kortomis, kurias turi“.

N. Kidman gimė Havajuose 1967 metais, kuomet jos tėvai studijavo užsienyje. Būdama ketverių ji su tėvais emigravo į Australiją. Sausio mėnesį aktorės tėvai atšventė 50-ąsias bendro gyvenimo metines.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)