„Buvo gandų, kad jis net ne į šeštą dešimtį įžengęs, o į septintą. Dar neva spėjo iš savo paso pašalinti kažkokius nereikalingus skaičius, laiku susiorientavęs, kai niekas per daug į tai nekreipė dėmesio“, – tinklalaidės „Argument“ metu papasakojo M. Maksakova.

Be to, F. Kirkorovas desperatiškai bando kopijuoti savo buvusią sutuoktinę Alą Pugačiovą, skelbia Unian.net. Jis svajoja pavogti jos sceninį įvaizdį. Būtent todėl keičia savo išvaizdą plastinėmis operacijomis.

„Tiek daug visko bandė iš jos pavogti. Ir sceninį įvaizdį, ir visa kita. Jis įsiklausė į vienos iš jos dainų žodžius („Dešimt metų nuo pečių“) ir nusprendė atjaunėti“, – pareiškė M. Maksakova ir pacitavo A. Pugačiovos dainą „Pakvieskite damą šokti“.

Operos dainininkės teigimu, F. Kirkorovui nepavyko nukopijuoti A. Pugačiovos talento. Juk už savo šlovę turi būti dėkingas būtent jai. Daugelis apie jį sužinojo tada, kai jis vedė primadoną, pažymėjo M. Maksakova. Taip pat Vladimiro Putino rėmėjas meluoja apie savo kilmę.

„Jis daug kalbėjo apie savo bulgarišką kilmę. Tiesa, jo pateikta versija nesutampa su tuo, ką byloja Armėnijos archyvuose gulintys dokumentai. Tam tikra prasme – istoriniai dokumentai, kurių prisiminti F. Kirkorovas nemėgsta... Atsižvelgiant į jo finansinę padėtį, F. Kirkorovas, ko gero, galėjo didinti ir mažinti viską, ką tik įsigeisdavo. Tikriausiai yra ir daugiau dalykėlių, kuriuos reikia sumažinti arba padidinti“, – pašmaikštavo M. Maksakova.

Putinistas stengiasi visus nustebinti, bet jam sunku patraukti dėmesį šokiruojančiu elgesiu. F. Kirkorovas pasižymi pernelyg dideliu prieštaravimų skaičiumi, pastebėjo dainininkė. Jis „pritaria žudikų chorui“, palaiko V. Putiną, nors anksčiau tylėjo ir kopijavo A. Pugačiovą, kuri nusistačiusi prieš Kremlių ir plataus masto karą Ukrainoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)