„Aš keturis ar penkis kartus per savaitę bėgioju. Nevalgau mėsos, o neseniai nustojau valgyti ir vištieną, - pasakoja E. Mendes. - Pastebėjau, kad mano oda atrodo kur kas geriau“.

Aktorė prisipažino, jog prireikė nemažai laiko, kad susikurtų sveiko kūno įvaizdį, kuris būtinas Holivude. „Nesvarbu, koks esi ar kaip atrodai. Tai privalu pasiekti kiekvienam. Suvokiu, jog prisidėjau prie tam tikro laimingo, sveiko ir daug galinčio įvaizdžio kūrimo, tačiau aš esu daugiau nei tai“, - aiškino amerikiečių aktorė.

„Jaučiu, jog moterims svarbu žinoti, kad man tenka kovoti su tuo pačiu. Mergaitėms pasakoju, kad tai, kas joms jose dabar nepatinka, suaugus taps privalumu, nes būtent taip nutiko ir man, - atviravo E. Mendes. - Kai sulaukiu komplimentų dėl to, kas man būnant trylikos nepatiko, pavyzdžiui, mano dantų sukandimas ar apgamas, tada suvokiu, jog tavo trūkumai ir yra tai, dėl ko tave žmonės myli“.

Dabar E. Mendes susitikinėja su šešeriais metais jaunesniu aktoriumi Ryanu Goslingu, su kuriuo susipažino netrukus pasirodysiančios juostos „The Place Beyond the Pines“ filmavimo aikštelėje. „Jis yra svajonių partneris filmavimo aikštelėje, - karštai pasakojo žurnalo „Marie Claire“ pašnekovė. - Dar niekada filmuodamasi nejaučiau tokio kūrybinio pasitenkinimo“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją