Slovėnijoje gimusi ir augusi Melania Knavs (tokia tuomet buvo jos pavardė, vėliau pakeista į Knauss) modelio karjeros siekė Paryžiuje bei Milane ir tik 1996 metais persikraustė gyventi į JAV.

Tad kodėl 20 metų Amerikoje gyvenanti ir dirbanti, ten šeimą sukūrusi moteris iki šiol angliškai kalba su tokiu ryškiu akcentu?

Kalbančią laužyta anglų kalba ją pamatyti galite šiame videoreportaže:

Į šį klausimą atsakė buvusi Melanios kambariokė, kuri drauge gyveno tuomet, kai abi dirbo modeliais. Švedė V. Silvstedt vėliau taip pat išgarsėjo ir net yra tapusi „Playboy“ metų mergina. Dviese jos gyveno Paryžiuje, tačiau, pasirodo, buvo visiškos priešingybės.

„Ji niekuomet nenorėjo dėmesio, buvo labai tyli. Mes nuolat dalyvaudavome vakarėliuose, o ji niekur nekišo nosies iš namų“, – pasakoja V. Silvstedt.

Pastaroji mano žinanti ir kodėl Melania, net ir 20 metų gyvenanti Amerikoje, taip blogai kalba angliškai.

„Kaip ir anksčiau, dabar ji taip pat beveik su niekuo nebendrauja, jai visuomet užteko, kad šeima ją supranta, todėl ir nebuvo prasmės tobulėti“, – atskleidžia modelis.

Buvusi kambariokė taip pat pasakojo, jog M. Trump visuomet svajojo apie prabangą, todėl negailėdavo pinigų prabangiam, kokybiškam maistui.

„Vėliau mes bėgiodavome laiptais aukštyn ir žemyn, kad tik nepriaugtume papildomų kilogramų“, – prisiminusi praeitį juokėsi Victoria.

Paskutinį kartą jos matėsi per vieną mados šou, prieš metus laiko.

Melania anksčiau ir dabar - nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)