Įdomu ir gerbėjams: kaip gi paprastą dieną atrodo pasaulyje itin populiari atlikėja? Yla galiausiai išlindo iš maišo: paparacai nufotografavo, kaip atrodo 40-metė atlikėja bei dainų kūrėja Sia Furler (pilnas jos vardas Sia Kate Isobelle Furler).

Šviesiaplaukė moteris pagauta Los Andžele. Įdomiausia tai, jog tikrai nedažnas praeivis pasakytų, jog čia - milijonus iš muzikos uždirbanti žvaigždė.

Informacijos apie šią originalią atlikėją nėra itin daug. Žinoma, jog ji gimė Adelaidėje, Australijoje. Dainininkės karjerą pradėjo su acid jazz grupe "Crisp", o didžiausiais savo įkvėpėjais laiko Aretha Franklin, Stingą bei Stevie Wonderį.

Muzikos pasaulyje Sia ėmė garsėti 2009-aisiais, kuomet pradėjo kurti dainas Christinai Aguilerai. Vėliau - ir Beyonce bei Rihannai.

Tačiau atlikėjos asmeninis gyvenimas nesiklostė taip gerai, kaip karjera.

1997 metais ji nusprendė persikraustyti į Londoną, kur gyveno jos tuometinis vaikinas Danas Pontifexas. Po kelių savaičių, viešėdama Tailande, Sia sužinojo, jog jos mylimasis žuvo autokatastrofoje. Vėliau viename interviu atlikėja prisipažino, jog jai prireikė 6 metų, kad atsigautų po šios netekties.

2008-aisiais ji atskleidė, jog susitikinėja tiek su vaikinais, tiek su merginomis: mylimo žmogaus lytis jai nėra svarbi.

Vėliau jauna moteris sirgo depresija, turėjo priklausomybę nuo nuskausminamųjų bei alkoholio. Vieną dieną ji parašė atsisveikinimo laišką ir bandė žudytis.

2010-aisiais Sia pasirodymai buvo atšaukti dėl pašlijusios sveikatos. Dainininkė prisipažino kenčianti panikos priepolius, o tviteryje atskleidė, jog serga genetine Greivso liga.

Greivso liga yra autoimuninis sutrikimas, dėl kurio kūno imuninė sistema puola sveikas šeimininko ląsteles ir audinius.

2014 metų birželio 6 dieną Sia susižadėjo su dokumentinių filmų kūrėju Eriku Andersu Langu. Po poros mėnesių pora susituokė.

Dar žinoma, jog atlikėja yra feministė ir veganė.

Labiausiai Sia išgarsinęs vaizdo klipas:

Sia pasirodymas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)