Internete galima išvysti daugybę spėlionių, jog Kim Kun Hee buvo atliktos plastinės operacijos. Skelbiama, kad ji pati yra prisipažinusi, jog naudojosi plastinės chirurgijos galimybėmis.

Anksčiau buvusi parlamentarė Sohn Hye Won paskelbė Pietų Korėjos pirmosios ponios nuotraukas „prieš ir po“, leisdama suprasti, kad jai buvo atlikta plastinė operacija.

„Galime matyti, kad jos akių rainelės tapo didesnės“, – rašė Sohn.

Kairiųjų pažiūrų prokuroras Jin Hye Wonas taip pat pakomentavo Sohn Hye Won įrašą socialiniame tinkle „Facebook“, atkreipdamas dėmesį, kad jos smakras dabar yra labiau atsikišęs į priekį.

Jis pareiškė manantis, kad Kim Kun Hee pavyzdys įrodo, jog plastinės chirurgijos operacijos propaguoja „moterišką patrauklumą ir tuštybę“. Tokios jo pastabos sulaukė griežtos kritikos dėl mizoginijos ir bandymų sugėdinti, jog kažkas trokšta dailesnio veido.

Pietų Korėjos prezidento Yoon Suk Yeol sutuoktinė Kim Keon Hee

Vis dėlto negalime paneigti, kad Kim, būdama 50 metų, atrodo nuostabiai. Tačiau vienas dainininkas yra pasišaipęs iš Kim Kun Hee išvaizdos.

2022 metų vasario 11 dieną Pietų Korėjos muzikantas An Chi Hwanas pristatė roko kūrinį „Lady Who Looks like Michael Jackson“ („Ponia, kuri atrodo kaip Michaelas Jacksonas“), kuriame išjuokė Kim Kun Hee dėl jos prielankumo plastinėms operacijoms.

Šis kūrinys papiktino jos sutuoktinį, tuometinį kandidatą į prezidentus Yoon Suk Yeolą. Vasario 14 dieną naujienų portalui „Newshounds“ jis pasiskundė, kad jam gaila savo žmonos ir kad dėl jo politinės kampanijos jai tenka atlaikyti daugybę nedovanotinų išpuolių.

Vėliau jis kritikavo muzikantą už tai, kad jis peržengė ribas, kurių privalo paisyti net saviraiškos laisvė ir prisidėjo prie antpuolių, pakurstydamas mizoginiją. Beje, dabartinis Pietų Korėjos prezidentas pareiškė, kad šis kūrinys taip pat galėjo įžeisti ir patį Michaelą Jacksoną, kurį jis pavadino „didžiu muzikantu, kuris tarptautiniu mastu nuoširdžiai rūpinosi žmonėmis“.

Pietų Korėjos ir Ukrainos prezidentai su antrosiomis pusėmis

Ar Pietų Korėjos pirmoji pora turi atžalų? Kim ir Yoonas yra susituokę dešimt metų, bet vaikų neturi. Nepaisant to, jie džiaugiasi gyvenimu, daugiausia dėmesio skirdami savo karjerai ir šeimos nariams. Kim už dabartinio Pietų Korėjos prezidento Yoon Suk Yeolo ištekėjo 2012 metais. 2022 metais, jam tapus Pietų Korėjos prezidentu, jai atiteko pirmosios šalies ponios pareigos.

Pati Kim yra sakiusi, kad jai labiau patinka būti vadinamai „prezidento sutuoktine“, o ne pirmąja ponia. Anot laikraščio „The Korea Herald“, Kim yra patyrusi mažiausiai vieną persileidimą. Vienas Demokratų partijos atstovas buvo sukėlęs skandalą, kai pareiškė, kad kito kandidato į prezidentus – Lee Jae Myungo – žmona Kim Hye Gyeong yra labiau verta pirmosios ponios titulo, nes turi vaikų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją