Futbolo ekspertas Shaka Hislopas, nualpęs tiesioginiame eteryje stadione „Rose Bowl“, kur komentavo draugiškas AC „Milan“ ir Madrido „Real“ varžybas, „jaučiasi gerai“, rašo dailystar.co.uk.

Jo kolega iš televizijos kanalo ESPN Danas Thomas pertraukos metu pranešė turintis gerų žinių.

„Jis sąmoningas, jis kalba, ir, manau, kad jis yra šiek tiek sutrikęs dėl to, kas įvyko. Jis labai atsiprašo. Tai ne tas žmogus, kuriam patiktų, kad žmonės apie jį kalbėtų.

Žinoma, dabar dar anksti skelbti kokias nors diagnozes, bet svarbu tai, kad Shaka yra sąmoningas. Mes taip pat kalbėjomės su jo šeima, nes įsivaizduokite, kad matėte, kaip tai įvyko per tiesioginę transliaciją. Kalbėjomės su jo žmona, ir, atrodo, viskas yra gerai“, – kalbėjo D. Thomas.

Vėliau jis juokavo, buvusį „West Ham“ ir „Newcastle“ vartų sargą pavadindamas „kvailučiu Shaka“.

Kalifornijos Pasadenos mieste prieš draugiškas vasaros rungtynes Sh. Hislopas ir D. Thomasas buvo aikštėje, kai buvęs vartininkas pradėjo svyruoti. D. Thomasas kaip tik žiūrėjo į kitą pusę, kai jo draugas atsitrenkė į jį ir galiausiai sukniubo ant vejos.

ESPN laidos vedėjas, kviesdamas medikus ir filmavimo komandos narius, kad šie skubiai padėtų Sh. Hislopui, puolė į paniką – tai prisidėjo prie nerimą keliančių scenų. Nepaisant palengvėjimo sužinojus, kad Sh. Hislopo būklė yra stabili, D. Thomas pridūrė, kad „dar per anksti skelbti kokias nors medicinines diagnozes“.

Šokiravusio įvykio metu legendinio vartininko bėgo gelbėti ir viską matę žiūrovai. Tiesa, vienas jų netrukus buvo išlydėtas apsaugos.

„Daug meilės šįvakar Shakai Hislopui ir visiems ESPN darbuotojams.– socialiniame tinkle „Twitter“ parašė „Men in Blazers“. Siaubinga būti liudininku. Linkime visiems stiprybės, o didžiam vyrui – greitai atgauti sveikatą“, – socialiniame tinkle „Twitter“ parašė „Men in Blazers“.

„Dieve mano, – rašė vienas sunerimęs žiūrovas, susirūpinęs dėl buvusio „Premier“ lygos žaidėjo būklės. – Meldžiuosi, kad jam viskas būtų gerai“.

„Taip, buvo baisu matyti tai gyvai, – pastebėjo kitas. – Pamačiau tai, ir maldos buvo pirmasis dalykas, atėjęs man į galvą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)