Kaip Rusijos propagandistė smerkiama P. Gagarina buvo pakviesta atvykti „koncertuoti“ į okupantų apšaudytą ir išniekintą Bučą, ji taip pat buvo išvadinta žudike.

„Žudikė! Kada koncertas Bučoje? Padugnė“, – rašė socialinės žiniasklaidos naudotojai.

„O Bučoje koncertas bus?“ – klausė kitas asmuo, stebėjęs transliaciją.

„Žudikė!“, – rašė kitas „Instagram“ vartotojas.

Tokios negatyvios reakcijos dainininkė sulaukė dėl savo pasirodymo „Lužikų“ stadione, kur vyko Krymo okupacijos ir karo Ukrainoje palaikymo renginys.

Kovo 18 dieną, vadinamąją „Krymo sugrįžimo Rusijai“ dieną, P. Gagarina pasirodė koncerte „Lužnikų“ stadione. Savo veiksmais dainininkė parodė pritarimą kruvinai Vladimiro Putino politikai.

Priminsime, kad dainininkė Olia Poliakova taip pat griežtai sukritikavo proputinišką P. Gagariną – po pastarosios pasirodymo koncerte „Lužikuose“ Olia jai parašė šiek tiek „gražių žodžių“ ir pridūrė, kad nuo šios akimirkos ji jai mirusi.

Kiek anksčiau Ksenija Sobčiak taip pat savo ruožtu kreipėsi į dainininkę ir ją pasmerkė: „Polina, dalyvavai kiniškoje „Balso“ versijoje, koncertavai „Eurovizijoje“. Nejaugi iki Policijos dienos negalėjai gauti eterio laiko? Aišku, daugiau progų pasirodyti žvaigždėms kur kitur, be valstybinių švenčių, gali ir nebūti. Aišku, kad įmonių renginių sumažės iki nulio, liks tik valstybinės šventės, tad dabar dėl valstybinių sutarčių kovojama visam gyvenimui, iki mirties. Tačiau tai daro ne ne visi.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)